RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#9379  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Azt hallottam, hogy így akarják, hogy akik SD változatot nézik lássák hogy ideje be újítani HDTV-t.
Hát ez érthető, de a többség ettől még nem vesz. Viszont elég zavaró ez így.
Ja. Vajon nem tervezik logot képre ki rakni SD is?
 #9361  Szerző: Pasa

Mauro írta:Azt hallottam, hogy így akarják, hogy akik SD változatot nézik lássák hogy ideje be újítani HDTV-t.
Hát ez érthető, de a többség ettől még nem vesz. Viszont elég zavaró ez így.
 #9360  Szerző: LuciFerko

dobjon már meg valaki egy kurva STB-vel! :P nekem itt a HD cucc :P
 #9358  Szerző: Mauro

Pasa írta:Szerintem ekkora szokott lenni, csak most a karifa miatt még nagyobb az egész logó. De hogy minek a HD logó az SD adáson...?
Azt hallottam, hogy így akarják, hogy akik SD változatot nézik lássák hogy ideje be újítani HDTV-t.
 #9350  Szerző: mg

maga a fő rész ugyanakkora, mint az SD logo
egyébként így egyben se nagyobb, mint pl az Eurosport, Discovery, MTV, Travel Channel logo, inkább csak szokatlan
 #9345  Szerző: Pasa

Szerintem ekkora szokott lenni, csak most a karifa miatt még nagyobb az egész logó. De hogy minek a HD logó az SD adáson...?
 #9341  Szerző: rsite1

Most megy az M2-n a Kinek a papné c. film. SD-n is kint van a HD-s logo, de valami batár nagy méretben.
Ez máskor is ekkora szokott lenni? Amikor ment egy 16:9-ben adott meccs az M1-en, akkor is kint volt a HD logo, de nem ekkorában...
 #9171  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
centerweb írta:
LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.
Milyen tv volt az a 82 centis?
LG asszem
ok.kösz
 #9146  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:
LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.
Milyen tv volt az a 82 centis?
LG asszem
 #9143  Szerző: Mauro

Szia!

Mi a márkája? Tipus száma?
  • 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 235