RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90597  Szerző: molnarb

Rádió 1 streameken Horváth Péter nyomja tovább, mintha nem történt volna semmi... a jel továbbra is zavaróan processzálatlan :(
 #90577  Szerző: ceve

Lehet sokat ekéztem ezt a rádiót, az utóbbi 1 évben - Roxy kimúlása után - ha Budapesten voltam, mégis többet hallgattam, mint bármelyik másikat.

2011 nyarához szorosan hozzátartoztak az esti hazabuszozások munkából, diszkósites slágerlistát hallgatva az úton... minden gagyisága ellenére sajnálom.
 #90575  Szerző: radukanorbert

mlaszlo írta:
radukanorbert írta: Az lenne az igazi meglepetés :)
Igazi meglepetés az lenne, "89.5 Rádió1, csak igazi mai sláger megy" :) ;)
Erre én is gondoltam, de akkor már promózták volna. Mondjuk ebben az esetben érthető lenne a pozitív hozzáállás, mert akkor nem veszítettek, hanem nyertek egy nagyobb frekvenciát.
 #90571  Szerző: mlaszlo

radukanorbert írta: Az lenne az igazi meglepetés :)
Igazi meglepetés az lenne, "89.5 Rádió1, csak igazi mai sláger megy" :) ;)
 #90568  Szerző: radukanorbert

admin írta:A héten várhatóan megkötik a szerződést Prodo Voice Zrt.-vel a 89.5-re, lehet, hogy már most éjféltől elindul az új rádió tesztje. Az adót szerintem nem kapcsolják ki.
Az lenne az igazi meglepetés :)
 #90565  Szerző: markfelt

A héten várhatóan megkötik a szerződést Prodo Voice Zrt.-vel a 89.5-re, lehet, hogy már most éjféltől elindul az új rádió tesztje. Az adót szerintem nem kapcsolják ki.
 #90563  Szerző: asimov

En lehet, tenyleg megvarom a 89,5 elnemulasat, hatha beesik egy uj ado a meguresedo frekin :)
Redfox81 írta:Szerintem is. :) Fura, hogy itt páran hogy várjuk az éjfélt, mintha szilveszter lenne :D .
 #90560  Szerző: Redfox81

Előre is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rögzíti és felrakja az átállást a 103.9-en, nálam esélytelen lenne behozni.
 #90559  Szerző: Pihe

Redfox81 írta:Szerintem is. :) Fura, hogy itt páran hogy várjuk az éjfélt, mintha szilveszter lenne :D .
Ja ja pezsgő bekészítve már csak 57 perc és Február :D
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 482