RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#26834  Szerző: pyttyboy

Dani írta:A Roxy rádió tönkre van téve,és azt is tudom hogy ki csinálta ezt,a nevét nem mondom mert nem akarok személyeskedni.Egyértelmű hogy a programigazgató váltása óta megy ez.Amíg nem lesz egy új vezető a rádió élén,addig ez így fog menni. :( Annyit még hozzáfűznék,hogy attól még hogy valaki jó lemezlovas,nembiztos hogy egy rádió vezetésére is alkalmas.
a "lemezlovasnak" a zenei szerkesztésen kívül nem sok mindenbe van beleszólása...
a programigazgató dolga lenne ezeket rendbe tenni és egyáltalán műsorokat készíteni/vezényelni. DE egyébként sem porgramigazgató váltásról van szó, konkrétan NINCS programigazgató
 #26833  Szerző: Dani

A Roxy rádió tönkre van téve,és azt is tudom hogy ki csinálta ezt,a nevét nem mondom mert nem akarok személyeskedni.Egyértelmű hogy a programigazgató váltása óta megy ez.Amíg nem lesz egy új vezető a rádió élén,addig ez így fog menni. :( Annyit még hozzáfűznék,hogy attól még hogy valaki jó lemezlovas,nembiztos hogy egy rádió vezetésére is alkalmas.
 #26831  Szerző: pyttyboy

MIért vártok el ilyet egy olyan rádiótól aminek nincs programigazgatója?
 #26827  Szerző: MrG

Én azt "bírom", hogy régóta nem bírják megoldani, hogy érteni lehessen a telefonálókat és a műsorvezetői megszólalásokat, ergo nem képesek "lehúzni" a zene hangerejét... Ráadásul egy időben jó volt. :gülü:

Értem én, hogy mindenféle bajok vannak, de ettől függetlenül szerintem nem kellene ennyire igénytelenül hozzáállni a dolgokhoz. És ez nem fikázás, csak tipp.

Szépeket-jókat.
 #26826  Szerző: tomee

Sanszosnak tartom, hogy a költségkímélés érdekében ez is szép csendben felejtésbe merült. Bár nem tudom, ezt másképp hogy lehetne lekommunikálni. Így is úgy is kamu lenne a vége...
 #26825  Szerző: zenefalo

A Roxy Highlists című műsor meddig van szüneten? Vagy ez a műsor is hamvaiba hullt,annyira nincs zsé,hadd menjen a ronggyá játszott 50 track :gülü:
 #26568  Szerző: Cicoo

Richmonde írta: Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face
Az a csajnak a műsora alatt szól. De sztem a Laurent Garnier-es eredeti (2000-ből) jobb.
 #26304  Szerző: tomee

Ez az lacita: Hardsoul - Self Religion (David Penn remix) - Bár sztem az original jobb.
 #26302  Szerző: lacita

Richmonde írta:
lacita írta:Sziasztok. Tudja valaki hogy mi a címe annak a számnak ami Akva alatt szól a Roxyban? A segítséget nagyon köszi!
Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face
Ő ez nem az :S Hétvégi kivánságműsorban van az a zene egy ilyen zongora megy!
 #26100  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:A Roxy nagyon elcsendesedett, RDS van, de nem szól rajta semmi.
Ez már nem az első alkalom. Mi van ilyenkor velük?
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 333