RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#9141  Szerző: centerweb

LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.
Milyen tv volt az a 82 centis?
 #9140  Szerző: mg

LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.
főleg, ha szarul van bekötve...

amúgy épp találgattuk, hogy karácsonykor az m2 "tele lesz" (erős túlzás, napi egy-kettő) HD nagyjátékfilmekkel, biztos bevarrják addig MinDigre... bejött :)
Dunán is lesz egy pici HD tartalom, nem emlékszem pontosan, mikor, jövő heti teleholdban láttam :)
 #9139  Szerző: LuciFerko

tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.
 #8486  Szerző: Pasa

Ez egy görcs, hogy múlik az idő, muszáj új arculat. Butaság! CNN, BBC, TVE, TF1, RAI, ezek sem kapkodják el, védjegyük a régi jól ismert arculat.
 #8459  Szerző: rsite1

mg írta:ja, ez fasza, csak ha hét éve még mindig ez lenne, az is fura lenne :)
a legnagyobb telitalálat szerintem a modernizált népimotívumos arculat első köre, tradicionális és fiatalos egyszerre.
Elsősorban a logókra gondoltam, nem az inzertekre.
A Híradónál meg nem fontos az egész arculatot átváltani. Pár apróbb frissítés is elég lenne 2 évente. Úgy, mint pl. a Tv2-nél.

Amúgy ez is jó volt. Főleg az az ajánlós zene tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=uD2oWJwHtfw&NR=1

Bár a mostani MTV-s arculatra sem lehet egy rossz szót mondani. Eltalálták nagyon.
 #8454  Szerző: mg

ja, ez fasza, csak ha hét éve még mindig ez lenne, az is fura lenne :)
a legnagyobb telitalálat szerintem a modernizált népimotívumos arculat első köre, tradicionális és fiatalos egyszerre.
 #8443  Szerző: rsite1

Pasa írta:
MikySoft írta:Nem értem, hogy ezt az arculatot miért kellett lecserélni: http://www.youtube.com/watch?v=NkSj4NVP ... re=related

Messze ez volt eddig a legjobb. A mostani sem rossz, csak kár az MTV-nek évente új arculat...
És ráadásul ez a madaras volt a kedvencem... 8-)
Pláne Borbás Máriával. Túl jó volt az MTV-nek. Mindenesetre 2010-től remélem visszakerül. :)
 #8442  Szerző: rsite1

djlacee írta:http://www.youtube.com/watch?v=Y1-laZ9eAlc
ez a híradó főcím volt a legjobb, a te általad mutatott arculatban
Akkor én is nagyon szerettem. Pár hete mikor megnéztem nem tetszett, azóta többször is megnéztem a YouTube-on, és megint megtetszett.
Szép, nyugtató zene. Ilyennek kell lennie közszolgálati TV híradójának.
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 235