Szerintem is.
Fura, hogy itt páran hogy várjuk az éjfélt, mintha szilveszter lenne
.

Pihe írta:Érdekes lenne amúgy egy David Guetta utána egy Demjén Ferencet hallaniDavid Guettát szoktam amúgy a Juventuson is hallani, mondjuk az igaz volt eddig is, hogy David Guetta után simán berakták a Demjén Rózsit is![]()
admin írta:Én csak kéredeztem... nem tudom. De a nyilvántratás szerint ami ugye néha hagy némi kívánni valót maga után... azt írja 2012.02.01 lejár. Csak érdeklődnék, hogy lett e hosszabítás vagy se... gondolom bosszantaná az R1 hallgatóit Veszprémben is, ha nem szólna tovább....bunyospityu írta: Rádió 1 Kft.Rádió 1 1016BudapestMészáros u. Veszprém 94,6rádióhelyikereskedelmi 1999.02.05 2011.12.04 - 2012.02.01.Ez még nem jelent vételkörzet-bővítést. Az N-Joy Rádióknál például a kaposvári 102.6 és a zalaegerszegi 88.9-et is egy cég üzemelteti, mégis 100%-ban különböző adás szól és ha az egyik szerződést megszüntetnék, attól még az a másikat nem érintené.
Mellesleg pont aktuális a kérdés, ugyanis az N-Joy kaposvári és zalaegerszegi szerződését (Hét Domb Kft.) felmondta a médiahatóság nem fizetés miatt.