RADIOSITE Fórum

• Informatika

#89164  Szerző: szemilan

donder írta:
Miért van az hogy nálunk az utcába mindenkinek lasú a UPC-s net...
(Mivel látom hogy Pesthez közel(ebb) levő településeken jobb a ping mint itt)

A központtól való távolságtól szerintem.
 #89163  Szerző: donder

Gyurii írta:Kép
25/5mbit
perszemár... Téhome-nál lejön ennyi? :oops:

Amúgy más:

Miért van az hogy nálunk az utcába mindenkinek lasú a UPC-s net...
(Mivel látom hogy Pesthez közel(ebb) levő településeken jobb a ping mint itt)

Anno volt matávos net is, de azt hagyjuk, mert az egy megát sem érte el... (akarom mondani T-online)
Ennyire elavult lenne az utcán lévő 50OHm-os főér? (Megjegyzem a kábel pár éve lett cserélve az egész utcában) de szemet szúrt az utca elején egy kis Alu hűtőbordának látszódó (szerintem) erősítő doboz) Nem az lehet a hibás?
(((Nem olyan messze havernál 10 es PING-je van)))
 #89106  Szerző: Gyurii

Kép
25/5mbit
 #89094  Szerző: szemilan

Adott egy Dell N5110-es laptop, benne IDT High Definition Audio CODEC.
A problémám az, hogy egyszer halkabb, másszor hangosabb a hallgatott zene. (zenehallgatás közben)
Hasonlóan mint a reklámoknál volt tapasztalható. (esetemben nem erről van szó)

Mi lehet a probléma?

AIDA 64:
Hangkártya IDT 92HD87B1/3 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-2]
 #87628  Szerző: Szd96

Kép
1. kép: SMC 54 mbps (G WIFI) usb wifi adapteren
2. kép: kábelen
Router: TP-LINK TL-MR3420
Modem: Cisco epc3212
60/6mbps
 #87616  Szerző: asimov

Tessek odavesni a szerzodesben rogzitett, nevleges(!) savszel-t is... :)
 #87615  Szerző: djlacee

na most jön az, hogy mindenki beteszi a saját speedtestjét :troll:
Kép

SZERK.: 25M/1,5M
 #87614  Szerző: LuciFerko

Nálam
Kép
 #87613  Szerző: asimov

Akkor a 5/0,5-as nevleges savszellel (2,5/0,25 a garantalt), nagyon jo vagyok... :) Letoltesek, jo szerverrol stabilan 500 kb/s-el jonnek, es nem is nyulkaltam a modemhez. Hauweii itt is volt, az volt az elso modem. 1Mb/s-et sem birta...
Friss teszt:
Kép
Egy jo router-t ajanljatok, mert a DIR-100 nem birja a Firefox-al megnyitott, 8..10 ablakomat, es neha ledobja belso kapcsolatot. :)
admin írta:Na, ezt az elmúlt 3 évben kitanultam, mert pontosan ugyanez volt a problémám. :)

A maxot nem is fogja elérni semmilyen modemmel sem, mert az ADSL technológia ilyen. Valószínűleg ha 2-3 kilométerrel közelebb lennél a telefonközponthoz (DSLAM), akkor javulna a stabilitás és a sebesség is, de az 5 MBps egy névleges érték és az elavult technika miatt mindenképpen szakadna, vagy belassulna, max. ritkábban. A minimális vállalt sávszélüket viszont ha nem éri el, akkor lehet panaszolni.
.......
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 330