Na Juventus is a DAB+ Kínálatában.
Egyébként mikorra várható hogy bővül a lefedettsége a DAB+-nak?
mgabor írta: én úgy tudom, hogy ha országosat nyernek, nem tarthatják meg a meglévő hálózatot. a Rádió 1 ezt át tudja hidalni azzal, hogy a másik céget (akár látszólag) más tulajdonosi körhöz passzolja át, a Juventusnál már neccesebb, mert ugyanazzal a céggel pályázott, amelyik tulajdonában Budapest 89.5 meg Siófok és Fonyód van, ezeket biztos vissza kellene adniuk.a juntusank és a Rádió1 nek a budapesti frekvenciájára már elkezdődtek a pályáztatás előkészletei... kb másfél év múlva mindkettő lejár.
az EMG pedig a befektetőinek kiadott nyilatkozatban meg is írta, hogy nyertesség esetén visszaadják a 98.6-ot.
gobbi írta:Megpróbálom mégegyszer kifejteni:én úgy tudom, hogy ha országosat nyernek, nem tarthatják meg a meglévő hálózatot. a Rádió 1 ezt át tudja hidalni azzal, hogy a másik céget (akár látszólag) más tulajdonosi körhöz passzolja át, a Juventusnál már neccesebb, mert ugyanazzal a céggel pályázott, amelyik tulajdonában Budapest 89.5 meg Siófok és Fonyód van, ezeket biztos vissza kellene adniuk.
az, hogy valaki kedvenc regionális vagy hálózatos rádijója valamely más cégnéven vagy esetleg azonos névvel pályázott nem jelenti azt - nyerés esetén, hogy jelenleg üzelemtetett programját sugározza majd az oszágos frekvencián!!!!!
Akkor az esetben a több éven keresztül folytatott brandépítése semmit nem jelentene!
Kéredem én, miért dobnák el a jelenleki frekvenciáikat azért mert nyertek egy új országosat!!!??? Nem az a logikus, hogy akkor már egyszerre két tyúk fog tojni?
Attis írta:Ezt a hsz-t írhattam volna a Rádió1-topicba is, de ott most éppen máson társalogtok, ezért írok ide.Megpróbálom mégegyszer kifejteni:
Azon gondolkodtam, ha tegyük fel, nyer a Juventus (kb. annyi esélyt adok neki, mint a DVSC továbbjutására a BL csoportköréből), vagy a Zene alias Rádió1, akkor mi lesz az eddig általuk használt frekvenciákkal. Mert mindkét rádió nem elhanyagolható hálózatot épített ki, így - esetleges () nyertességük esetén több értékes freki maradna parlagon.
Cicoo írta:Vicces ez ez a SztársávNem, nem vicces, hanem inkább...