RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#28615  Szerző: szemilan

Na Juventus is a DAB+ Kínálatában.
Egyébként mikorra várható hogy bővül a lefedettsége a DAB+-nak?
 #28547  Szerző: djlacee

A kapuvári adó brummos csendet sugároz, RDS-el
 #28058  Szerző: nyikolaj

Én a miskolci frekijükre vagyok kíváncsi.A mhz-re a közeljövőben pályázatot írnak ki.Biztos vagyok benne,hogy lesz egy két pályázó még.
Vajon mi fog történni? :gonosz:
 #27995  Szerző: jimmer

Most hogy a Juve is pályázott az országos frekikre, át lehetne írni a szlogent:

Juventus. Annyi jó frekvencia van :D :D :D
 #27962  Szerző: gobbi

mgabor írta: én úgy tudom, hogy ha országosat nyernek, nem tarthatják meg a meglévő hálózatot. a Rádió 1 ezt át tudja hidalni azzal, hogy a másik céget (akár látszólag) más tulajdonosi körhöz passzolja át, a Juventusnál már neccesebb, mert ugyanazzal a céggel pályázott, amelyik tulajdonában Budapest 89.5 meg Siófok és Fonyód van, ezeket biztos vissza kellene adniuk.

az EMG pedig a befektetőinek kiadott nyilatkozatban meg is írta, hogy nyertesség esetén visszaadják a 98.6-ot.
a juntusank és a Rádió1 nek a budapesti frekvenciájára már elkezdődtek a pályáztatás előkészletei... kb másfél év múlva mindkettő lejár.

A juventus műsora még adoptálható is országossá (persze ha hajlandóak rendbetenni), de a 15-29-es R1 nem hinném.

az EMGről nem sokat tudtam
 #27961  Szerző: mgabor

gobbi írta:Megpróbálom mégegyszer kifejteni:
az, hogy valaki kedvenc regionális vagy hálózatos rádijója valamely más cégnéven vagy esetleg azonos névvel pályázott nem jelenti azt - nyerés esetén, hogy jelenleg üzelemtetett programját sugározza majd az oszágos frekvencián!!!!!
Akkor az esetben a több éven keresztül folytatott brandépítése semmit nem jelentene!
Kéredem én, miért dobnák el a jelenleki frekvenciáikat azért mert nyertek egy új országosat!!!??? Nem az a logikus, hogy akkor már egyszerre két tyúk fog tojni?
én úgy tudom, hogy ha országosat nyernek, nem tarthatják meg a meglévő hálózatot. a Rádió 1 ezt át tudja hidalni azzal, hogy a másik céget (akár látszólag) más tulajdonosi körhöz passzolja át, a Juventusnál már neccesebb, mert ugyanazzal a céggel pályázott, amelyik tulajdonában Budapest 89.5 meg Siófok és Fonyód van, ezeket biztos vissza kellene adniuk.

az EMG pedig a befektetőinek kiadott nyilatkozatban meg is írta, hogy nyertesség esetén visszaadják a 98.6-ot.
 #27960  Szerző: gobbi

Attis írta:Ezt a hsz-t írhattam volna a Rádió1-topicba is, de ott most éppen máson társalogtok, ezért írok ide.
Azon gondolkodtam, ha tegyük fel, nyer a Juventus (kb. annyi esélyt adok neki, mint a DVSC továbbjutására a BL csoportköréből), vagy a Zene alias Rádió1, akkor mi lesz az eddig általuk használt frekvenciákkal. Mert mindkét rádió nem elhanyagolható hálózatot épített ki, így - esetleges ( ^^ ) nyertességük esetén több értékes freki maradna parlagon.
Megpróbálom mégegyszer kifejteni:
az, hogy valaki kedvenc regionális vagy hálózatos rádijója valamely más cégnéven vagy esetleg azonos névvel pályázott nem jelenti azt - nyerés esetén, hogy jelenleg üzelemtetett programját sugározza majd az oszágos frekvencián!!!!!
Akkor az esetben a több éven keresztül folytatott brandépítése semmit nem jelentene!
Kéredem én, miért dobnák el a jelenleki frekvenciáikat azért mert nyertek egy új országosat!!!??? Nem az a logikus, hogy akkor már egyszerre két tyúk fog tojni?
 #27951  Szerző: Attis

Ezt a hsz-t írhattam volna a Rádió1-topicba is, de ott most éppen máson társalogtok, ezért írok ide.
Azon gondolkodtam, ha tegyük fel, nyer a Juventus (kb. annyi esélyt adok neki, mint a DVSC továbbjutására a BL csoportköréből), vagy a Zene alias Rádió1, akkor mi lesz az eddig általuk használt frekvenciákkal. Mert mindkét rádió nem elhanyagolható hálózatot épített ki, így - esetleges ( ^^ ) nyertességük esetén több értékes freki maradna parlagon.
 #27821  Szerző: SzD

Cicoo írta:Vicces ez ez a Sztársáv
Nem, nem vicces, hanem inkább... :vomit:
Várkonyi nyála fröcsög jobbra-balra, akiket meg meghív, azok kapnak egy kis ingyen reklámot.
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 260