RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#60179  Szerző: Galaxy

steve írta:Épp nemrég hallgattam bele több hónap után ebbe a Szánalom FM-be és már meg sem lepődtem azon, hogy teljesen ugyanazok a zenék mennek, mint amik akkor. Gyomorforgató, okádék, elvont, szar zenék unalomig. Azt a rendszeres frissítést, amit régen tudtak produkálni, nem értem, hogy a francba nem képesek most. Vagy most már ezek a nyálas, színvonaltan, szintén unalomig ismételt NiteFos DJ-k a zenei mindenhatók? Mert ha igen, az szégyen. Ezek szerintem még soha nem hallottak normális house zenét, csak a nyekergő Avicii-ig terjed a szegényes zenei ismeretük. DJ-ként is épp olyan szánni való szutykok, mint a Bárányadón ordibáló barmok.
asszem akkor nem te vagy ennek a rádiónak a célközönsége :D

Én a sok színvonaltalan gyökér diszkóreklámtól vagyok ki, és lehetne kevesebb pofázás igazán... tudom hogy mit vállaltak a 88.1 miatt, de attól még idegesítő hogy végig van ugatva a niterise pl...
 #60175  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #60174  Szerző: steve

Épp nemrég hallgattam bele több hónap után ebbe a Szánalom FM-be és már meg sem lepődtem azon, hogy teljesen ugyanazok a zenék mennek, mint amik akkor. Gyomorforgató, okádék, elvont, szar zenék unalomig. Azt a rendszeres frissítést, amit régen tudtak produkálni, nem értem, hogy a francba nem képesek most. Vagy most már ezek a nyálas, színvonaltan, szintén unalomig ismételt NiteFos DJ-k a zenei mindenhatók? Mert ha igen, az szégyen. Ezek szerintem még soha nem hallottak normális house zenét, csak a nyekergő Avicii-ig terjed a szegényes zenei ismeretük. DJ-ként is épp olyan szánni való szutykok, mint a Bárányadón ordibáló barmok.
 #59462  Szerző: best

Szd96 írta:Nokia 6303Classic + Pioneer SE-CL21W fülhallgató http://www.edigital.hu/Fulhallgato/Pion ... 43247.html
hmmm nekem is hasonló a párosítás egy sennheiserrel :) baromi jó ez a teló, nagyon ütős fm-vevőt építettek bele RDS-el! Ja és Made in Hungary Nokia.
 #58930  Szerző: zenefalo

zenefalo írta:A Rise fm-en fene nagy csendet sugároznak,a honlapjuk leállt :shock:
Szerk. közben elindult a niterise.
 #58929  Szerző: zenefalo

A Rise fm-en fene nagy csendet sugároznak,a honlapjuk leállt :shock:
 #58164  Szerző: Szd96

Zoey írta:...én az elmúlt napokban meglepődve tapasztaltam, hogy Nyíregyházán szinte teljesen tisztán jön a kékesi Class FM és MR2-Petőfi Rádió. Bezzeg pl. Miskolcon egyáltalán nem jönnek ezek (legalábbis nekem).
Tán nem a Bükk miatt? :lol: :D
Ha nem lenne itt az a fránya hegy, akkor jönne itt még a Rise is :) (yagival)
 #58161  Szerző: csokie

Ezért tudunk sok osztrák-szlovák adót venni szépen, románt meg annál kevesebbet pest környékén.
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 470