RADIOSITE Fórum

• Class FM

#115897  Szerző: Chucky

mihalylovics írta:
adminisztrator írta:rotációba!!!
http://youtu.be/37JUDApcVVg
Ez szörnyű... Nem az összetartozás napjával van bajom, de ha már ünnep, ne egy ilyen balgatag "dalt" írjunk és erőltessünk hozzá... Attól félek, hogy tényleg le fogják adni egy párszor, ha mást nem, a közrádióban.
Nem rosszabb, mint a Bánat utca... :lol:
 #115894  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:rotációba!!!
http://youtu.be/37JUDApcVVg
Ez szörnyű... Nem az összetartozás napjával van bajom, de ha már ünnep, ne egy ilyen balgatag "dalt" írjunk és erőltessünk hozzá... Attól félek, hogy tényleg le fogják adni egy párszor, ha mást nem, a közrádióban.
 #115881  Szerző: mlaszlo

IstvánB írta:2. percnél a kislány kizárt hogy csukot szájjal ezt énekelje :D
Lehet, hogy hasbeszélő :D

Jók a kommentek a videó alatt :)
Ez ám a Vidám Vasárnap! Tökéletes HIT-gyülis érzés. :D :D
 #115880  Szerző: IstvánB

2. percnél a kislány kizárt hogy csukot szájjal ezt énekelje :D
 #115456  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:Este 8 - Jenő kezd: Otto knows million agyonjátszott, témaválasztás: kinek milyen volt a mai napja... És ez minden egyes nap így történik... Csak nekem van deja-vu-m?
Hallgasd valamelyik másik országos kereskedelmit. Ja hogy nincs...
sebaj, amióta lepusztulóban a rádiós platform (főként az új médiaszabályozás jóvoltából) és amióta dróton is jön a rádió azóta erősen leszokóban vagyok az fm-ről. csak ez a kínlódás már szemet szúró.
 #115438  Szerző: djlacee

kukac írta:Este 8 - Jenő kezd: Otto knows million agyonjátszott, témaválasztás: kinek milyen volt a mai napja... És ez minden egyes nap így történik... Csak nekem van deja-vu-m?
Hallgasd valamelyik másik országos kereskedelmit. Ja hogy nincs...
 #115437  Szerző: kukac

Este 8 - Jenő kezd: Otto knows million agyonjátszott, témaválasztás: kinek milyen volt a mai napja... És ez minden egyes nap így történik... Csak nekem van deja-vu-m?
 #115288  Szerző: bertokattila

kukac írta:én is úgy tudom, hogy Anikó egyben program és vezérigazgató is
na most ez kb. olyan dolog hogy én úgy tudom hogy ma még van állásom - de lehet hogy a főnököm ezt másként tudja...[/quote]
Januárban ő volt, de lehet, hogy a "megújulás" óta váltottak.
 #115265  Szerző: kukac

én is úgy tudom, hogy Anikó egyben program és vezérigazgató is[/quote]
na most ez kb. olyan dolog hogy én úgy tudom hogy ma még van állásom - de lehet hogy a főnököm ezt másként tudja...
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 510