RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#27819  Szerző: Cicoo

Vicces ez ez a Sztársáv, vagy mi. Hívnak n db vendéget, és 1-1 megszólalásnyit beszélgetnek mindegyikkel, és ahogy észrevettem, mindenkitől játszanak valami zenét. Most ilyen gyerekdalok is vannak.

"Csiribiri, csiribiri, tengertánc, mondd el, Hallgató, mit kívánsz.
Nem kívánok egyebet, kíméld meg a fülemet." :gonosz:
 #27790  Szerző: Mipi

Úgy néz ki végleg megszűnt a Szarvasi 95.2 Juventus.
Már egy hete nincs rajta semmi. A kereső meg sem áll rajta. Szóval a sugárzást is lekapcsolták.
 #27743  Szerző: szemilan

Hát ebben én nem volnék olyan biztos!
Neten olvass utánna a dolgoknak ha gondolod és megtudod mire gondolok.
 #27632  Szerző: lambda

A pályázat az pályázat ugyebár és időnként ki kell írni ez a szabály ... De borítékolható, hogy minden marad a régiben, országos adókból!
 #27627  Szerző: szemilan

Hmmm Juve is pályázik..kkíváncsi leszek mi lesz ebből a dologból és hogy ki nyer majd. Remélem nema politikai érdek dönti el majd a pályázat végeredményét!
 #26696  Szerző: SzD

Igazad van, én fogalmaztam rosszul. :)
Tény, hogy vannak jó magyar zenék, csak azok nem "rádióbarát" zenék. :sleep:
 #26694  Szerző: mgabor

SzD írta:a magyar zenéknek jelentős része hulladék...
nem az pedig, csak a hulladékot lapátolják az emberek elé :)
 #26692  Szerző: SzD

Több rádión is holnap egész nap csak magyar zene szól majd...amivel nem is lenne gond, csak az a baj, hogy jönnek majd az agyonjátszott, amúgy sem jó zenék és lesz mondjuk 15%, ami jó magyar zene. Ez nem is lehtne másképp, mert a magyar zenéknek jelentős része hulladék...
 #25401  Szerző: szemilan

Szerintem meg a következő Juventus Mix elkészítéséhez kérték ezzel a segítséget.

És ha Jól tudom Várkonyi Ati Bende Gábor és Dénes Tomi fogják készíteni.

mlaszlo írta:
Szabi írta:Zenei tesztet töltsétek ki a http://www.juventus.hu -n.
Készül a 2. Rádió1? :roll:
Kitöltöttem én is, tényleg főként az R1-re jellemző zené vannak betöltve, így végülis sok választási lehetőség nincs. Én szívesen hallgatom ezeket a zenéket, de szerintem nem ilyen irányba kellene elmozdulni, ha váltani akarnak.
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 260