RADIOSITE Fórum

• Informatika

#85952  Szerző: mszilárd

rmihaly76 írta:nalam nem.. Sima Google kep van :( Mi a trukk?
Az, hogy tegnap lehetett, amikor írtam. :D
 #85950  Szerző: asimov

nalam nem.. Sima Google kep van :( Mi a trukk?
mszilárd írta:Guglinak megint lehet szórakozni a logójával. :yes: :happytroll:
 #85949  Szerző: asimov

LuciFerko írta:Ja rájöttem, lehet az AVG pc booster a bűnös, letörölte az MSN-es bejövő mappát is :gülü2: :gülü2:
Ez erdekelne! Kicsit reszletesebben ha lehet :)
 #85931  Szerző: mszilárd

Guglinak megint lehet szórakozni a logójával. :yes: :happytroll:
 #85927  Szerző: LuciFerko

Kép
 #85864  Szerző: LuciFerko

FLaci81 írta:
LuciFerko írta:Hogy tűnhetett el "csak úgy" pár zene a külső 1 TB-s vinyómról? 100%, hogy nem töröltem le. És az is 100%, hogy egy féléve még rajta voltak a keresett zenék, most meg nem találom sehol. :gülü2:
Célszerű időnként biztonsági mentést csinálni, hogy ne érjen minket váratlan helyzet, amit nem győzök hangsúlyozni mindig:
Hiába van iszonyatosan nagy tárhellyel rendelkező merevlemezünk, a nagyon fontos adatainkat néha archiváljuk, különben pórul járhatunk, ha a nélkülözhetetlennek számító fontos adataink megsérülnek, vagy elvesznek!
A leghatékonyabb és legidőtállóbb megoldás szerintem amiből én 2-t részesítek előnyben:

1. DVD-RAM lemez 100000x lehet nagyjából újraírni (egy hagyományos újraírható dvd-nél ez kb. 1000-et jelent), 100 MB-tal kevesebb fér rá mint egy hagyományos 4,7 GB-os dvd lemezre (hagyományos dvd-re nagyjából 4480, dvd-ram-ra kb. 4380 MB), marha lassú (legfőképpen az írás), és drága megoldás, de messze ez a legmegbízhatóbb és legbiztosabb megoldás egyenlőre! Aki nem hiszi, járjon utána! :)

2. Flash alapú tárolás Pl. pendrive, memóriakártya, vagy SSD háttértár! Ebben valamiért még nem bízok annyira, inkább maradok az első megoldásnál. :)
Ja rájöttem, lehet az AVG pc booster a bűnös, letörölte az MSN-es bejövő mappát is :gülü2: :gülü2:
 #85830  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:Hogy tűnhetett el "csak úgy" pár zene a külső 1 TB-s vinyómról? 100%, hogy nem töröltem le. És az is 100%, hogy egy féléve még rajta voltak a keresett zenék, most meg nem találom sehol. :gülü2:
Célszerű időnként biztonsági mentést csinálni, hogy ne érjen minket váratlan helyzet, amit nem győzök hangsúlyozni mindig:
Hiába van iszonyatosan nagy tárhellyel rendelkező merevlemezünk, a nagyon fontos adatainkat néha archiváljuk, különben pórul járhatunk, ha a nélkülözhetetlennek számító fontos adataink megsérülnek, vagy elvesznek!
A leghatékonyabb és legidőtállóbb megoldás szerintem amiből én 2-t részesítek előnyben:

1. DVD-RAM lemez 100000x lehet nagyjából újraírni (egy hagyományos újraírható dvd-nél ez kb. 1000-et jelent), 100 MB-tal kevesebb fér rá mint egy hagyományos 4,7 GB-os dvd lemezre (hagyományos dvd-re nagyjából 4480, dvd-ram-ra kb. 4380 MB), marha lassú (legfőképpen az írás), és drága megoldás, de messze ez a legmegbízhatóbb és legbiztosabb megoldás egyenlőre! Aki nem hiszi, járjon utána! :)

2. Flash alapú tárolás Pl. pendrive, memóriakártya, vagy SSD háttértár! Ebben valamiért még nem bízok annyira, inkább maradok az első megoldásnál. :)
 #85827  Szerző: FLaci81

olvaso1 írta:
Az egy jó kérdés, talán megsérülhetett a legutóbbi lejátszásnál, vagy passz. Csak úgy eltűnni nem szoktak a dolgok. Lehetséges, hogy szektorhibás lett a winyó. De arra kicsi az esély, hacsak nem érte valami ütés, vagy erősebb rezonancia.
Nekem is történt már hasonló, igaz az több mint 10 éve volt már, még a Pentium1-es korszakomból 150 MB zeném eltűnt és én sem töröltem le, kb. 2 nap múlva szektorhibákat véltem felfedezni az akkori windows beépített scandisk lemezellenőrzője segítségével, meg sokat tökölt a gép, meg be volt terhelve, kattogott a vinyo stb.
Remélhetőleg neked nem ilyen gondod lesz.
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 330