RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154389  Szerző: markfelt

El kéne engedni ezt a dinamikus RDS-PS ügyet. A RadioText való a dalcímkijelzésre, a PS meg arra, hogy a nap 24 órájában, az év 365 napján az virítson ott, hogy "ROCK95.8".
 #154384  Szerző: szabogabor10

Admin, igazad lett, már ki is vették a PS-ből a számcímeket. Most már statikus, "ROCK95.8". Szerintem is jobb így. Ilyen célra ott az RT.
Sztornó, visszarakták...ezeken nehéz kiigazodni. Jó lenne lassan eldönteni, mit akarnak.
 #154383  Szerző: lalu84

Karcag / Berekfürdő: ide is elér igaz inkább éjszaka és hajnalban lehet jobban fogni picit azért sistereg de évezhető :)
 #154381  Szerző: LewyDee

Most mondták adásban, hogy vasárnap lesz 2 perces leállás, és onnét fullos lesz az adás. Adócsere? :D
 #154378  Szerző: Gr3g0ry

pébégáz írta:Budapest, XXII. kerület, Nagytétény: nagyon jó a vétel.
Most kissé visszaesett sajna. :(
 #154377  Szerző: pébégáz

Budapest, XXII. kerület, Nagytétény: nagyon jó a vétel.
 #154376  Szerző: markfelt

Szerintem kezdenek belejönni en bloc. A szarvashibákból egyre inkább szépséghibák lesznek, aztán eltűnnek idővel. Jó lesz ez.
Éjjel 10 és éjfél közé én azért még raknék pár tematikus rockzenei műsort.
 #154374  Szerző: Gr3g0ry

Meglepő módon telefonnal kevesett kell gyalogolni. :yeah:

De baszus nincsenek schulz testvérek meg Justin Bieber,Selena Gomez.....megtaláltam a helyem igaz Rock de nincs az DNCE meg "társai".
És nem kell internet a hallgatáshoz! :yeah:

Jut eszembe:Mikor volt utoljára reklám?
 #154372  Szerző: LuciFerko

Székesfehérváron is OK :yeah:
Pont olyan, mint az Infó volt :)

Telefonnal is egész tűrhetően vehető, de hozzá tartozik az igazsághoz, hogy néhol "belekrákog" a pécsi Kossuth. Reggel szinte mindig erősebbek itt a pécsi adók (95.9 105.5 104.6 107.6)
 #154368  Szerző: Gr3g0ry

De az a durva hogy a zavarás ellenében is lejön. :D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 50