RADIOSITE Fórum

• Direct One

#43306  Szerző: djlacee

Én UPC kábelről simán váltanék DIGIkábelre... ha lehetne
 #43304  Szerző: mlaszlo

Ghee írta:Ti hogy látjátok: hosszabb távon a UPC-vel vagy a DigiKábel-lal éri meg szerződést kötni?

Mivel írtátok a sok-sok változást mindkét oldalról és a lakóházunkba már jó ideje épül a Digi hálózat... már rég készen kellene lenniük és csomagot ajánlaniuk, de semmi egyelőre. Egy cég által közvetített UPC volt eddig, de semmi kedvezménnyel (mintha egyéni előfizető lennék, de társasházban lakunk). A mostani havi 4e+Ft-ot soknak tartom a Bronze-csomagnak. A UPC variálása az árakkal pedig korántsem biztos, hogy eljutnak hozzánk, hiszen van egy "közvetítő cég". Korábban már mintha írtam volna e témában, de azóta sokminden változott mindkét cégnél... Jöhet érv és ellenérv is...
Ha elég Neked az a kínálat, amit a Digikábel ajánl, akkor érdemes lehet váltani, úgy tudom, hogy a minőséggel nincs gond.
Ugyanakkor érdemes lehet megvárni, míg a Digi elindul, utána a UPC sokat fog változni üzletpolitikában.
Ha 8 vagy annál több ingatlan van a társasházban, akkor lehet kezdeményezni a társasházi programba való bekerülést. A közösképviselőnek vagy a lakóknak közösen fel kell keresniük a UPC-t ezzel kapcsolatban és ha a lakók 50%-a UPC-s, akkor jogosult lehetsz a társasházi csomagokra.
A közvetítő cég személyében gondolom egy üzletkötő járja a környéket, ki lehet hagyni az egészből, közvetlenül a UPC-vel is érdemes felvenni a kapcsolatot.
 #43301  Szerző: Ghee

Ti hogy látjátok: hosszabb távon a UPC-vel vagy a DigiKábel-lal éri meg szerződést kötni?

Mivel írtátok a sok-sok változást mindkét oldalról és a lakóházunkba már jó ideje épül a Digi hálózat... már rég készen kellene lenniük és csomagot ajánlaniuk, de semmi egyelőre. Egy cég által közvetített UPC volt eddig, de semmi kedvezménnyel (mintha egyéni előfizető lennék, de társasházban lakunk). A mostani havi 4e+Ft-ot soknak tartom a Bronze-csomagnak. A UPC variálása az árakkal pedig korántsem biztos, hogy eljutnak hozzánk, hiszen van egy "közvetítő cég". Korábban már mintha írtam volna e témában, de azóta sokminden változott mindkét cégnél... Jöhet érv és ellenérv is...
 #43294  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ez oké de biztos lesz aki kevésbé fontos meccsek is érdekelnek.
Azok számára marad az SD m2, sajnos a szolgáltatónak mérlegelnie kell, hány előfizetőt érdekelhet a csatorna, ugyanis műholdon azért költségesebb a HD csatornák továbbítása, mint kábelen. Ha olvasod a netboard fórumot, akkor láthatod, hogy az m1 HD-ra is sokan azt mondják minek kell.
 #43289  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Én úgy tudtam M2 is ad meccseket.
Elképzelhető, főleg az elején ha párhuzamosan lesznek közvetítések, de valószínűleg a fontosabb meccsek az m1-en lesznek.
Ez oké de biztos lesz aki kevésbé fontos meccsek is érdekelnek.
 #43288  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Én úgy tudtam M2 is ad meccseket.
Elképzelhető, főleg az elején ha párhuzamosan lesznek közvetítések, de valószínűleg a fontosabb meccsek az m1-en lesznek.
 #43284  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:M2 HD-val mi van? M1 HD van. Ez érdekes.
Az m2 HD-n egyelőre nagyon kevés HD műsor van, talán még az 1%-ot sem éri el. Az m1 HD-ra gondolom a nyári futball VB miatt esett a választást, ugyanis azt az eddigi infók szerint HD-ban fogja az m1 közvetíteni, az pedig jól jön a HD csomag népszerűsítésére a UPC-nek.
Én úgy tudtam M2 is ad meccseket.
 #43280  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:M2 HD-val mi van? M1 HD van. Ez érdekes.
Az m2 HD-n egyelőre nagyon kevés HD műsor van, talán még az 1%-ot sem éri el. Az m1 HD-ra gondolom a nyári futball VB miatt esett a választást, ugyanis azt az eddigi infók szerint HD-ban fogja az m1 közvetíteni, az pedig jól jön a HD csomag népszerűsítésére a UPC-nek.
 #43276  Szerző: Mauro

M2 HD-val mi van? M1 HD van. Ez érdekes.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 64