RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#20498  Szerző: LuciFerko

concordd írta:jaja, meg az még a necces, ha valahol kiesik az RDS keverheti a karaktereket elég durván, mindenesetre holnap ha minden jól megy megjön a Pira magic RDS a jelenlegi mini RDS helyett, és ha az informatikus is aktivizálja magát délutánra már kinn lesznek a számcímek is :)
hát annak állittólag szeret fagyni a szoftvere, de remélem itt jó lesz:)
 #20497  Szerző: concordd

jaja, meg az még a necces, ha valahol kiesik az RDS keverheti a karaktereket elég durván, mindenesetre holnap ha minden jól megy megjön a Pira magic RDS a jelenlegi mini RDS helyett, és ha az informatikus is aktivizálja magát délutánra már kinn lesznek a számcímek is :)
 #20496  Szerző: LuciFerko

csináljátok szerintem split-ben mert sok vevőt meghülyít a scroll :(
 #20495  Szerző: concordd

Szerintem igen, mondjuk a rendszer nagyjából már kész, csak a netes összeköttetés még a necces a toronynál
 #20492  Szerző: LuciFerko

scrollban?
 #20491  Szerző: concordd

Ha minden jól megy, holnap mennek ki a számcímek RDS-en ;)
 #19867  Szerző: Luigi

Tegnap jártam a z M3-ason, és míg korábban csak itt-ott tudtam normálisan befogni, most tartósan, nagy területen és kiváló minőségben tudtam hallgatni. Az sem utolsó, hogy a műsoruk is tetszett!
 #19853  Szerző: Richmonde

Majdnem jók az infók :hehe: hamarosan jönnek majd a dal címek is RDS-ben és még tovább fejlesztünk technikában is. Dolgozunk ezerrel. Az Orban 2200 pedig jócskán idejét múlt cucc 2009-ben, bár anno elsőként kezdtük használni az országban és nagyon meg voltunk vele elégedve. Az Omnia tökéletes de lehet, hogy kipróbáljuk a 8500-as Orban-t is viszont meggyőződésem, hogy az Omnia marad.
 #18921  Szerző: Riddick

Születénapi meglepetésként beszerelt a rádió egy Omnia 6 adásprocesszort, ami a régi Orban 2200-t váltotta fel, valamint egy hete már dinamikus PS-t nyomnak ami az RDS-t illeti. Szól is a rádió rendesen. :)
 #17640  Szerző: giallarosa

15 éves a Rádió Eger. :yes:
Május 15-én szülinapi bulit tartanak az Érsekkertben.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26