RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#56920  Szerző: SzD

A számláló lejárta után lesz valami meglepi.
Tegnap pedig a szokásos ünnepi műsorrend volt... vagyis csak zene.
 #56908  Szerző: PooLee

Erre én is kíváncsi lennék! Viszont a tegnap esti műsorok elmaradása lehet, hogy csak véletlen egybeesés - elképzelhető, hogy október 23-a miatt nem voltak, nehogy megzavarják a békés ünneplést.
 #56904  Szerző: Chucky

Mi történik a Radiocaféval? A weboldalo egy visszaszámlálás megy, s tegnap éjjel is elmaradtak a szokásos műsorok.
 #53692  Szerző: zotya32

Idézet a Milliók Reggelire Facebook oldaláról:
"Szolgálati közlemény: NESTA VISSZAVONUL, NEM LESZ TÖBBÉ A MŰSORBAN!
Őszintén sajnáljuk! Hiányozni fog. :(
Mi mást mondhatnék ezek után? Sziasztok!"
 #50653  Szerző: Pasa

Annyira nem. Lottózom is, meg még vagy 2 millióan... :cry:
 #50652  Szerző: ravasz

Pasa írta:Engem pl. még soha senki nem keresett meg
Egy 413 fős mintával az 1,8 milliós Budapesten Te tényleg csodálkozol ezen?
 #50651  Szerző: Pasa

Igaz, én is régóta mondom, hogy felesleges ilyen felmérésekkel foglalkozni. Engem pl. még soha senki nem keresett meg, hogy milyen rádiót szoktam hallgatni, pedig 3 mobil és 1 stabil telefonom van, meg 6 email címem, és napi 8 órát töltök az utcán.
 #50644  Szerző: Ghee

Pasa írta:
SzD írta:Biztos, mert ez egyszerűen képtelenség.
Szerintem meg nagyjából reális. A Café egy rétegrádió, néhány százalékos réteg hallgatja. A Neo is ezért váltott műsorpolitikát nagyon hamar... :o
De akkor sem lehet ennyire nagy a kontraszt az előző havihoz képest. MÁS emberek vettek részt a felmérésen. Alapból az is gond, hogy akik szeretik a cafét nem feltétlen vesznek részt efféle felméréseken.
 #50643  Szerző: Pasa

SzD írta:Biztos, mert ez egyszerűen képtelenség.
Szerintem meg nagyjából reális. A Café egy rétegrádió, néhány százalékos réteg hallgatja. A Neo is ezért váltott műsorpolitikát nagyon hamar... :o
 #50638  Szerző: ravasz

Hát ugye hibahatár +- 5,8 %...

Gondolom ez az oka. A májusi mérésben nagyobb volt a minta, ott talán alacsonyabb a hibahatár is (kb 2%)

(Egyébként elgondolkodnék a Cafésok helyében, hogy egyáltalán érdemes-e fizetni ezért havonta az Ipsost...)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 36