RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#23395  Szerző: mlaszlo

Meglestem ezt az F&H csatornát UPC kábelen, hát nem tudom, hogy jó cserét csináltak-e. Lehet, hogy tematikájában egyedi a csatorna, de a minőség borzasztóan gyenge. Az inzertek alatt gyönyörű a kép, viszont maguk a műsorok kb. VHS minőségűek, bár némelyik mintha még gyengébb lenne.
 #23318  Szerző: mlaszlo

Belenéztem még utoljára ebbe a SportKlub+ csatornába, hát nem semmi, jelenleg 2007 februári közvetítések kit tudja hányadik ismétlései mennek, ráadásul borzalmas minőségben, ezek után nem csoda, hogy a UPC megválik tőle. Gondolom más szolgáltatók is követik majd a példáját.
 #23221  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Az F&H kb úgy rotálja a vadász-horgászfilmeket, mint a Rádió1 az igazi mai slágereket :D, szóval nem egy nagy szám az sem. Egy időben néztem, mert amúgy jó műsorok vannak rajta, de nagyon kevés és nagyon sokat ismétel.
Köszönöm az infót, eddig én még nem láttam a csatornát, de akkor ez sem lehet sokkal jobb, mint a többi IKO-s csatorna :(
 #23211  Szerző: MrG

Az F&H kb úgy rotálja a vadász-horgászfilmeket, mint a Rádió1 az igazi mai slágereket :D, szóval nem egy nagy szám az sem. Egy időben néztem, mert amúgy jó műsorok vannak rajta, de nagyon kevés és nagyon sokat ismétel.
 #23209  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Az imént egy COOL -os reklámblokkban lement F&H, Sorozat+, Poén! és DoQ reklám is, de láttam már Film+2-set is, ennyire kell az önreklám?
Szerintem nem hozták a várt eredményeket ezek a csatornák és ezért próbálják most reklámozni őket.
A hirdetők körében sem lettek népszerűek, pedig már másfél évesek és viszonylag sok szolgáltatóhoz bekerültek, ennek ellenére a napi 1 óra top shop-on kívül reklám szinte nincs is rajtuk.
Persze nagyon nincs is mivel meggyőzni a nézőket, mert ezeknek a csatornáknak nagyon gyenge a műsora. A Film+2 a Film+ ismétlőcsatornája már ki tudja hányszor vetített filmekkel, a Cool, Sorozat+ és a poén oda-vissza cserélik egymás között a műsorokat, a Doq pedig ezekkel a gyenge minőségű dokumentumfilmekkel nem sok nézőt köthet le. Talán az F&H ami hiánypótló.
 #23208  Szerző: djlacee

Az imént egy COOL -os reklámblokkban lement F&H, Sorozat+, Poén! és DoQ reklám is, de láttam már Film+2-set is, ennyire kell az önreklám?
 #22860  Szerző: mlaszlo

Műholdat vált a SportKlub kábeles terjesztése!

Augusztus 1.-től megszűnik a SportKlub műholdas továbbítása az Amos 3-n, az Antenna Hungária digitális csomagjában.

A kábelhálózatok ezután az Astra 1-rendszerből, a UPC Direct csomagján keresztül vehetik le és továbbíthatják előfizetőiknek a műsort.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 43