RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#133632  Szerző: nemethi1980

kJoe írta:Nos, a hétvégén volt lehetőségem hallgatni végre Tihanyt.
Még a Rádió 1-hez képest is kevesebb, ott legalább voltak megszólalások időnként.
Itt még hírek sincs mindig (ami csak MTI-s), nemhogy műsorvezetés.
Az óra végén levő néhány reklámból ennyire telik. Aztán jön az óraindító, amiben mindig "a város első számú rádiója" és talán egy másik szignálban Ózon FM Magyarország (vagy valami hasonló) hangzik el.
Péntek délután volt műsorvezetés utoljára, akkor trafipaxokat mondtak Miskolc és Baja környékéről, Fejér megyéből stb. Fura volt.
Az a baj, hogy ilyen Gózon-KékDuma képződményeket nem igazán tudom rádióként értelmezni, ahol a reklám (esetleg hírek) a fő műsorelem a rövid (valószínűleg előre felvett) megszólalások és zenéket összekötő szignálok utalnak arra hogy nem MP3 player-t hallgatok. A kékDumán legalább saját szerkesztésű helyi híreket hallani.
OK hogy az élő hangú műsorvezető drága, mert lehet dolgozik is, de akkor tömjék ki előre gyártott műsorokkal, vagy tematikus zenei órákkal.
Ez így nagyon gyér. :unott:
Én hallottam műsorvezetést szombaton és vasárnap is, nem tudom, te mit hallgattál...azt hiszem 9-től van délutánig, majd este Discoshit. Vasárnap pedig Viva Chart show is van.
 #133615  Szerző: Kovi02

Általában Kiskunhalastól a 106,5 szokott szólni,de most magyar zenét akartam hallani,szóval ez ment.......
 #133614  Szerző: Zorro90

Az biztos, hogy a kiskőrösi helyi műsorban nagyon sok a színvonalas magyar zene. De a "rendes" Ozone-okban pont azt bírom, hogy azokon pl. nem kell tartanom a más rádiókban röhejesen agyonismételt Honeybeast - A legnagyobb hőstől, míg a Kunság Rádió játssza... :D
 #133613  Szerző: Kovi02

Én pont ezt szeretem az Ozone-ban!
Bár ma volt szerencsém a 97,0-át hallgatni,és a hangzása valahogy nagyon el lett találva,és magyar zenék tekintetében ez
viszi a prímet....
 #133610  Szerző: Zorro90

Tihanyt még nem hallgattam, mert nem jártam arra. Tegnap bár nem folyamatosan, de belehallgattam délelőtt a dunaföldvári adásba, és jó ideig azt hittem, hogy nincs műsorvezetés. Aztán elkaptam Kiss Gábor egyik megszólalását, és lehet hogy előtte is beszélt, csak arról lemaradtam, mert kikapcsoltam a rádiót a nem szeretem zenéknél.
Amiket kJoe leírt, azokon kívül szerintem az is gáz, hogy ugyanattól az előadótól képesek leadni két dalt majdnem egymás után (csak egy szám van mástól a kettő közt). Ilyen volt pl. ma Dunaföldváron, amikor a 10:00-s hírek után ment Katy Perry-től a Birthday, majd kettővel utána a Dark Horse. (Jó, tudom, abban Juicy J is közreműködik, de csak a refrén végén rappel pár szót...)

SZERK.: Egyébként az előbb a hírek elején a streamen a dalcímkiírás ez volt: "HEADLINE", majd "HIREK", egészen addig, amíg meg nem szólalt a You Are My Pride... :lol:
 #133605  Szerző: kJoe

Nos, a hétvégén volt lehetőségem hallgatni végre Tihanyt.
Még a Rádió 1-hez képest is kevesebb, ott legalább voltak megszólalások időnként.
Itt még hírek sincs mindig (ami csak MTI-s), nemhogy műsorvezetés.
Az óra végén levő néhány reklámból ennyire telik. Aztán jön az óraindító, amiben mindig "a város első számú rádiója" és talán egy másik szignálban Ózon FM Magyarország (vagy valami hasonló) hangzik el.
Péntek délután volt műsorvezetés utoljára, akkor trafipaxokat mondtak Miskolc és Baja környékéről, Fejér megyéből stb. Fura volt.
Az a baj, hogy ilyen Gózon-KékDuma képződményeket nem igazán tudom rádióként értelmezni, ahol a reklám (esetleg hírek) a fő műsorelem a rövid (valószínűleg előre felvett) megszólalások és zenéket összekötő szignálok utalnak arra hogy nem MP3 player-t hallgatok. A kékDumán legalább saját szerkesztésű helyi híreket hallani.
OK hogy az élő hangú műsorvezető drága, mert lehet dolgozik is, de akkor tömjék ki előre gyártott műsorokkal, vagy tematikus zenei órákkal.
Ez így nagyon gyér. :unott:
 #133518  Szerző: Kovi02

Az 105.7
 #133516  Szerző: whoisthere

A balatoni 105.9 a Rádió 1 idején is mindig bajos volt.
 #133515  Szerző: nemethi1980

A balatoni adást hallgattam, 2 óra alatt 6 avicii-t számoltam...
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 108