Az Index Hírportál szerint nem lesz a médiatörvényből semmi. :
http://index.hu/kultur/media/mediat521/
Először is kezdjük azzal a médiaszabályozást, hogy azok az emberek akik az elmúlt 10 évben padlóra küldték ezt a piacot szépen fogják magukat a mögöttük álló politikai elitnek emlegetett semmittevő bandával egyetemben és menjenek el szépen a nagy büdös.....ba!
MG-nek igaza van, mert voltak benne előremutató dolgok, de ez még mindig kevesebb volt mint azok amik ezeket a mélybe húzták.
Kiváncsi vagyok arra, hogy hány millió forintot tapsoltak el újra ennek a szarnak a megiratására.
Abban pedig biztos vagyok, hogy valami történni fog. Sajnos nem kell törvény ahhoz, hogy a kormány a médiapiacot a saját oldalára húzza azt megteheti néhány gazdasági változtatással is. Közösségi rádiók szintjén elég, ha csak a frekvenciadíjakat emeli meg és emellett csökkenti vagy elveszi a támogatásokat. Ha azt akarják, hogy a közösségi rádiózás ki legyen nyírva akkor ezt fogják lépni. Ha nem akkor sajnos marad a kínlódás.
Jó lenne már ebbe az egész rendszerbe egy teljes fiatalítás, mert rettenetesen rossz politikai ideológiák keverednek nagyon rossz gazdaság szemléleti felfogással.
Mg!
Tőled szerettem volna megkérdezni azt, hogy milyen technikával dolgoztok?