RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#116235  Szerző: LuciFerko

csokie írta:
királyrák írta:Reggel újra volt nyilatkozat, ami szerint hétfőn elhallgat a Q átmenetileg, mert átköltöznek a Citadelláról és a Svábhegyről fognak adni, immár 24 órában, mert "oda nem tudnak bemenni mások" átkapcsolni az adást este. Egy napos szünet várható, aztán szerintem indul a Pannon Rádiónál és Pont FM-nél megszokott buli, hogy ugyanazon a frekin fog adni a Q és a Face is, amíg a Médiahatóság oda nem b.sz valahová.
Ha a médiahatóságra fogunk várni, lesz az több hónap is...

(( egyébként nagy baromság volt eladni a gellért hegyi objektumot, mert ha állami kézen lenne, most minden pesti helyi rádió onnan piríthatna, és az lenne a "tökéletes" megoldás...))
Ha itt kivinnék a szőlőhegyre egy 1kW-os cuccot, vajon hány nap alatt jönnének? :S
 #116234  Szerző: csokie

királyrák írta:Reggel újra volt nyilatkozat, ami szerint hétfőn elhallgat a Q átmenetileg, mert átköltöznek a Citadelláról és a Svábhegyről fognak adni, immár 24 órában, mert "oda nem tudnak bemenni mások" átkapcsolni az adást este. Egy napos szünet várható, aztán szerintem indul a Pannon Rádiónál és Pont FM-nél megszokott buli, hogy ugyanazon a frekin fog adni a Q és a Face is, amíg a Médiahatóság oda nem b.sz valahová.
Ha a médiahatóságra fogunk várni, lesz az több hónap is...

(( egyébként nagy baromság volt eladni a gellért hegyi objektumot, mert ha állami kézen lenne, most minden pesti helyi rádió onnan piríthatna, és az lenne a "tökéletes" megoldás...))
 #116223  Szerző: királyrák

Reggel újra volt nyilatkozat, ami szerint hétfőn elhallgat a Q átmenetileg, mert átköltöznek a Citadelláról és a Svábhegyről fognak adni, immár 24 órában, mert "oda nem tudnak bemenni mások" átkapcsolni az adást este. Egy napos szünet várható, aztán szerintem indul a Pannon Rádiónál és Pont FM-nél megszokott buli, hogy ugyanazon a frekin fog adni a Q és a Face is, amíg a Médiahatóság oda nem b.sz valahová.
 #113452  Szerző: Chucky

@királyrák
Köszi a pontosítást, így már tiszta a dolog!:-)
 #113441  Szerző: királyrák

Ma és tegnap reggel is nyilatkozott a Q tulajdonosa Fiala műsorában. Lényeg (a Q oldaláról): a Q-t el akarták adni, ebből nem lett semmi, mert végülis nem fizették ki az árat. A Face utoljára kedd este szólt megállapodás alapján a 99,5-ön. A Q tegnap este és tegnap előtt este is arra készült, hogy 24 órás adás lesz, de önkényesen átkapcsolták az adót, viszont reggel hét helyett már ötkor visszakapcsolták.

A Q ezért tegnap adóáthelyezési kérelmet kért az NMHH-nál és bízik benne, hogy legkésőbb 15. után máshonnan fog szólni a Q egész nap.

Nem hangzott el, de a "sorok között" ezt olvastam ki:
A Q tartozik a Face tulajának az adó díjával, a Face ennek fejében kapott műsoridőt, viszont most már ezt rendezték, ezért a megállapodást nem hosszabbították meg.
 #113440  Szerző: asr27

Chucky írta:Igen így van! Szerintem a Q-n belül van valami a tulajdonosok között, lásd Rise esete nemrég.
igen, lehetséges. Minden esetre remélem, hogy inkább a Face lesz 24 órában.
A Q-t szinte senki sem hallgatja. Értelme nincs az egész rádiónak.
 #113439  Szerző: Chucky

Igen így van! Szerintem a Q-n belül van valami a tulajdonosok között, lásd Rise esete nemrég.
 #113437  Szerző: asr27

Chucky írta:Valami összekülönbözés van, tegnap írtam a face topikban!24 Órásak akarnak megint lenni, sajàt adôberendezéssel.
Egyébként még van Face, de mintha màr nem volna hivatalos a Q részérôl.
De utána meg azt írtad, hogy pont az ellenkezőjét hallottad a Q-n.
 #113436  Szerző: Chucky

Valami összekülönbözés van, tegnap írtam a face topikban!24 Órásak akarnak megint lenni, sajàt adôberendezéssel.
Egyébként még van Face, de mintha màr nem volna hivatalos a Q részérôl.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 50