RADIOSITE Fórum

• Zene

#131083  Szerző: hd

kukac írta:@hd: "Szóval talán van
remény, hogy mégse vagyunk egy
hagyományosan intoleráns és mélykonzervatív
félázsiai zárvány, ahogyan azt pár politikai erő
szereti beállítani." - De. Hasonlo produkcio biztosan nem fordulhatna elo egy hazai "tehetsegkutatoban".
http://youtu.be/ro6jT4AnFp0 :D
 #131082  Szerző: kukac

A kedves vezeto maganhadjaratara, amint don quijote-modjara szabadsagharcol nemletezo ellensegeivel. Aztan az orszag issza meg a levet.
 #131080  Szerző: markfelt

kukac írta:Elgondolkodtato hogy ilyen viszonyok mellett mire juthatunk a nagy szabadsagharccal...
mire gondolsz?
 #131078  Szerző: kukac

Elgondolkodtato hogy ilyen viszonyok mellett mire juthatunk a nagy szabadsagharccal...
 #131077  Szerző: markfelt

én azt nem tudom eldönteni, hogy szánalmas, vagy irigylésre méltó, hogy a skandinávok, benelux-beliek, orosz utódállamok mindig egymásra szavaznak, sokszor teljesen indokolatlanul. nyilván csak itt furcsa, mert nekünk "nincsenek barátaink".

érdekességképp az eredménytábla, hogy kinek hány szavazatot adtunk és kitől hányat kaptunk: http://www.eurovision.tv/page/history/b ... Scoreboard
 #131076  Szerző: Glenn

Amúgy meg évek, sőt évtizedek óta egyenlőtlen ez a küzdelem. Az nyer, akire a legtöbb nézői szavazat érkezik, és itt egymásra szavazgatnak a rokon népek, meg az ilyen-olyan egyéb módon egymáshoz közelebb álló országok lakói.
Mindenesetre ismét megúsztuk, megint nem kell rengeteg közpénzből ezt a show-t megrendeznünk.
:D
 #131075  Szerző: markfelt

Pasa írta:Mint írtam, elfogadom a másságot. Engem egyetlen dolog zavar, ha ezt felhasználják bármilyen célból (akár pozitív, akár negatív irányba). Ebben az esetben ez történt, hiszen nyilvánvaló, hogy maga a produkció semmiképp sem volt a legjobb a mezőnyben.
Tehát semmi gond, ha egy előadó mondjuk meleg, vagy roma, csak ez ne jelentsen neki előnyt, mert ettől még nem jobb, mint a többiek.
ez teljesen jogos és egyetértek, de azzal kiegészíteném, hogy az esc amióta van, szerintem úgy harmadrészt szól a zenéről és a tehetségről mindösszesen, tehát nem volt ebben semmi új. szóval nem meglepő, ha itt most nem is a dal, nem is az előadó, nem is az előadás, hanem annak üzenete volt a fontosabb: "mi is itt vagyunk, mi, mások".

(ennyiből: kállay-saunders andrás sem azért lett ilyen előkelő pozícióban, mert jól énekel.)
((de tény, hogy jól énekelt mindkettő és mindkét dal jó volt, a fentiek ellenére))
 #131073  Szerző: Glenn

Mint írtam, elfogadom a másságot. Engem egyetlen dolog zavar, ha ezt felhasználják bármilyen célból (akár pozitív, akár negatív irányba). Ebben az esetben ez történt, hiszen nyilvánvaló, hogy maga a produkció semmiképp sem volt a legjobb a mezőnyben.
Tehát semmi gond, ha egy előadó mondjuk meleg, vagy roma, csak ez ne jelentsen neki előnyt, mert ettől még nem jobb, mint a többiek.
 #131069  Szerző: kukac

De most elvonatkoztatva barmitol is: oszinten, nem attol leszel elfogado masokkal szemben, ha helyen kezeled a dolgot, elengeded a benned levo gatlasokat a szamodra idegennel szemben? Csak akkor varhato el hogy az embert onmagaban elfogadjak masok olyannak amilyen, ha o maga is kepes erre masokkal szemben. Ez az en utcam nem mas, kerlek ne vedd ezt kotozkodesnek!
 #131066  Szerző: Glenn

Na jó, még egyszer nem megyek be az utcádba...
:hehe:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 145