RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#162868  Szerző: Sszilu

Kicsit kontrasztosabb tényleg lehetne. Lehet?
 #162867  Szerző: kukac

asr27 írta:Szerintem is fasza lett az új dizájn :) Unalmas volt már a régi, világos.
akkor csak én nem látok szinte semmit (mobilon amúgy se könnyű elolvasni az apró betűket, pláne ha minimális a kontraszt arány)...
 #162866  Szerző: markfelt

Köszi, ha bugot találtok, szóljatok!

FYI, az új cím lehet, hogy még ma, de ha nem, napokon belül forum.radiosite.hu lesz (a régit átirányítjuk, az újat bookmarkoljátok el), és 1-2 hónapon belül az oldal is megújul.
 #162865  Szerző: asr27

Szerintem is fasza lett az új dizájn :) Unalmas volt már a régi, világos.
 #162864  Szerző: Sszilu

Sziasztok!

Vagány az új dizájn! :-)

Üdv.: Szilárd
 #162863  Szerző: Csongii

Nagyon durva. :shock:
 #162585  Szerző: dkemeny77

Gr3g0ry írta:
altermanus írta:az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki) :yuno:
Mond meg nekik hogy ezek a készülékek nem onnan jöttek, ahonnan nélkülözhetetlen a tűzoltókészülék.:troll:
:lool: :lool:
 #162574  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
altermanus írta:az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...

Mond meg nekik hogy ezek a készülékek nem onnan jöttek, ahonnan nélkülözhetetlen a tűzoltókészülék.:troll:
:troll:
 #162573  Szerző: Gr3g0ry

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 112