Kicsit kontrasztosabb tényleg lehetne. Lehet?
Horváth Szilárd
asr27 írta:Szerintem is fasza lett az új dizájnakkor csak én nem látok szinte semmit (mobilon amúgy se könnyű elolvasni az apró betűket, pláne ha minimális a kontraszt arány)...Unalmas volt már a régi, világos.
Gr3g0ry írta:altermanus írta:az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...Mond meg nekik hogy ezek a készülékek nem onnan jöttek, ahonnan nélkülözhetetlen a tűzoltókészülék.
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki)![]()
Gr3g0ry írta:altermanus írta:az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...Mond meg nekik hogy ezek a készülékek nem onnan jöttek, ahonnan nélkülözhetetlen a tűzoltókészülék.
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki)![]()
altermanus írta:az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...Mond meg nekik hogy ezek a készülékek nem onnan jöttek, ahonnan nélkülözhetetlen a tűzoltókészülék.
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki)