csokie írta:Nos én egy pár dologban összefoglalnám, hogy szerintem miért vannak padlón:Az is egy hatalmas koponya lehet, aki kitalálta, hogy a 10-től 15 óráig tartó GAYlight show-ban széjjel pofázza magát a beszédhibás Timo valami városi kommandó című baromságban. Az az igazán gáz ebben a műsorelemben, hogy percekig pofáznak a semmiről. Alig tudnak valami értelmeset mondani, szenvednek a szavakkal. Ezt pont abba az időpontba tették a szerencsétlenek, amikor az emberek abszolút nem a dumára, hanem a zenére kíváncsiak.
-az adás minősége minden platformon(pattogás, kisebb-nagyobb térerő ingadozás, hangminőség (88.1))
-az a 2-300 dal pörög a RISE kedvenceivel
-budapesti frekvencia igen drága, bérelve meg pláne
-sok a duma pont az abbani órákban amikor a legtöbb fiatal hallgatja(hallgatná) de nem kíváncsi rá.
Ennek ellenére drukkolok, hogy ne csődöljenek be, mert ez az egyetlen budapesti dance rádió.
A zene, amit említettél, nem hiszem, hogy van 2-300. Maximum 100. Ugyanis kétóránként ugyanazok a zenék mennek, csak más sorrendben.
Szégyen ez az egykori többezres számhoz képest! És az sem érdemel dícséretet, aki kitalálta, hogy minden DJ "kedvencét" lenyomják minden órában. Ha erre a rádióra kapcsolok, állandóan ezt hallom: "NiteForce, is ready to attack: xy vagyok ez az új kedvencem". Unalmas nagyon.
Tavaly év végéig volt jó a rádió, amíg a Kenderessy igazgatta. Az ő távozásával borzalmas minőségi és színvonalbeli romlás történt mind zenei, mind arculati tekintetben.