mimi írta:Igen, meg nem is frekin volt (+0.1 mhz)kukac írta:ha fm-relézés, akkor mitől van drop-out a műsorjelben?jelszintcsökkenés miatt némít a zajzár?
mimi írta:Igen, meg nem is frekin volt (+0.1 mhz)kukac írta:ha fm-relézés, akkor mitől van drop-out a műsorjelben?jelszintcsökkenés miatt némít a zajzár?
kukac írta:ha fm-relézés, akkor mitől van drop-out a műsorjelben?jelszintcsökkenés miatt némít a zajzár?
adminisztrator írta:Ebből indultam ki, de belegondolva, hogy az előző munkahelyemen grafikustól vámügyintézőn keresztül rendszergazdáig minden voltam, nem tartom kizártnak, hogy a szóvivői funkciót is a nyakába akasztottákAttilaSVK írta:ok, mondjuk az impresszumban a "press" rovatban szerepel és így is írta alá, de továbbítomadminisztrator írta:köszi a pontosítást. mi azt a választ kaptuk, hogy két adó is a class fm-et adta, ezzel erősítvén a korábbi feltételezéseket. lehetséges, hogy a besztercebányait időközben kikapcsolták, majd délben vissza, akkor már a rendes műsorral.A besztercebányai adó szerintem nem volt érintett a dologban. A videó ezen úgy fél 10 körül készülhetett és teljesen egyértelmű, hogy nem a Class FM szól 106 MHz-en: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qnk#t=393s (a műsorvezető éppen mondta is, hogy "z Európy 2", tehát az Európa 2-ről). A másik dolog, hogy Juraj Volentics nem szóvivő, hanem programigazgató az E2-nél
a nyitrain viszont végig a class fm szólt.
a műholdas dolog az egy korábbi feltételezésem volt csak, de az nettó hülyeség.
AttilaSVK írta:ok, mondjuk az impresszumban a "press" rovatban szerepel és így is írta alá, de továbbítomadminisztrator írta:köszi a pontosítást. mi azt a választ kaptuk, hogy két adó is a class fm-et adta, ezzel erősítvén a korábbi feltételezéseket. lehetséges, hogy a besztercebányait időközben kikapcsolták, majd délben vissza, akkor már a rendes műsorral.A besztercebányai adó szerintem nem volt érintett a dologban. A videó ezen úgy fél 10 körül készülhetett és teljesen egyértelmű, hogy nem a Class FM szól 106 MHz-en: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qnk#t=393s (a műsorvezető éppen mondta is, hogy "z Európy 2", tehát az Európa 2-ről). A másik dolog, hogy Juraj Volentics nem szóvivő, hanem programigazgató az E2-nél
adminisztrator írta:köszi a pontosítást. mi azt a választ kaptuk, hogy két adó is a class fm-et adta, ezzel erősítvén a korábbi feltételezéseket. lehetséges, hogy a besztercebányait időközben kikapcsolták, majd délben vissza, akkor már a rendes műsorral.A besztercebányai adó szerintem nem volt érintett a dologban. A videó ezen úgy fél 10 körül készülhetett és teljesen egyértelmű, hogy nem a Class FM szól 106 MHz-en: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qnk#t=393s (a műsorvezető éppen mondta is, hogy "z Európy 2", tehát az Európa 2-ről). A másik dolog, hogy Juraj Volentics nem szóvivő, hanem programigazgató az E2-nél
adminisztrator írta:köszi a pontosítást. mi azt a választ kaptuk, hogy két adó is a class fm-et adta, ezzel erősítvén a korábbi feltételezéseket. lehetséges, hogy a besztercebányait időközben kikapcsolták, majd délben vissza, akkor már a rendes műsorral.Akkor is vicces dolog ez a 21.században...