RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153861  Szerző: oldman

A Musci FM érezhetően változik. Hogy ez az elmenő munkatársak miatt van, vagy már most azon dolgoznak, hogy az új rádió mellett is maradjon a hallgatottságuk, azt nem fogják az orrunkra kötni. A mostani zenei változás előtt, a Music Killers jelentős mértékben meghatározta a rádiót. Nekem már túl sok volt a mix. Ez amúgy is egy rádió és nem egy diszkó.
 #153855  Szerző: szabogabor10

asr27 írta:Lotfi Begi is otthagyta a music fm-et. Mi történik a Music Killers-el ? :(
Ezt hívják kivéreztetésnek. Szeretem Begit, nagyon sajnálom, hogy lelépett.
Asszem jó alapokkal indulhat a vajnafm.
 #153849  Szerző: gyattis

kukac írta:
asr27 írta:ismét azt tudom javasolni a kedves,rádiós szakembereknek,hogy lessék meg Lotfi Begi facebook oldalán a poszt alatti kommenteket. Mennyi embert erdekel a távozás oka, és mennyire nem mindegy, hogy mi szól este egy fiatalos rádióban !!
OMG!...
Visszasírod még azokat az időket Kukac, amikor Lányi Laláról ment a vita! :D

#regenmindenjobbvolt
 #153847  Szerző: markfelt

djlacee írta:Előadók dalait nem kiadók küldik véletlenül? Ahhoz, hogy a Music FM továbbra is játssza a távozott DJ-k dalait (bocsánat, topslágereit), kell az is, hogy a DJ ennél a rádiónál legyen? B-Sensual dalokat is játszik a Music FM, pedig Bárányék nem épp itt vannak...
Normál esetben ez így van, de itt úgy sejtem, lesznek olyan emberi tényezők is, mint "ennek a fasznak biztos hogy nem játszom a zenéit azok után, ahogy lelépett", valamint "hát a konkurens rádió DJ-jét én nem nyomom az biztos".

Aztán ez csak sejtés, lehet, hogy tök más van a háttérben, pl. ez a jogdíj-ügy, amit nem is értek teljesen.
 #153846  Szerző: zoLee

Lemaradtam a mai MK mixről az elején, mit mondtak be pontosan, mikor várhatóak új dj-k? :) Vajon őket is nagy dírrel dúrral körítve fogják bejelenteni mint anno nem is olyan rég a többit (Sante Cruz, Nigel Stately, Tiesto stb.) ?
 #153844  Szerző: asr27

kukac írta:
asr27 írta:ismét azt tudom javasolni a kedves,rádiós szakembereknek,hogy lessék meg Lotfi Begi facebook oldalán a poszt alatti kommenteket. Mennyi embert erdekel a távozás oka, és mennyire nem mindegy, hogy mi szól este egy fiatalos rádióban !!
OMG!...
ha építő jellegű mondanivalód nincs, akkor inkább ne szólj hozzá ! Köszönöm.
 #153843  Szerző: kukac

OMG!...
 #153840  Szerző: Dawe1797

Geri: "Hamarosan új Music Killers DJ-k érkeznek, hazaiak és külföldiek egyaránt..."
 #153839  Szerző: djlacee

Előadók dalait nem kiadók küldik véletlenül? Ahhoz, hogy a Music FM továbbra is játssza a távozott DJ-k dalait (bocsánat, topslágereit), kell az is, hogy a DJ ennél a rádiónál legyen? B-Sensual dalokat is játszik a Music FM, pedig Bárányék nem épp itt vannak...
 #153837  Szerző: markfelt

Begi tényleg fájó, nem a mixek, hanem a zenéi, remixei miatt. Nagyon kevés olyan magyar producer van, aki nemzetközi színvonalú, a legszélesebb tömegek által hallgatható, szerethető zenéket csinál.

Begi dalai gondolom mostantól tabunak számítanak majd a 89.5-ön. Viszont a 96.4-re meg akkor nem tehetné be a lábát, ha a Music Fm DJ-je lenne. Nyilván kötnek majd ilyen meg olyan kizárólagossági szerződéseket.

Szakmailag jó húzás volt a 96.4-től. Amúgy meg genyózás.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 565