RADIOSITE Fórum

• Class FM

#111318  Szerző: fürgeürge

ryan írta:
Zoey írta:én nem hiszem, hogy olyan nagy jelenleg a kínálat, amiből válogathat a rádió
Pedig bébi, hatalmas a kínálat. Csak mindig puszipajtás kap puszit.
Pontosan. Aki mögött nem áll senki, azt szépen lapátra teszik, vagy épp esélyt sem kap.
 #111317  Szerző: fürgeürge

Zoey írta:
ryan írta:
Zoey írta:benne is megvan az, ami mondjuk Hunyad Ákosban
Igen, hatalmas hiba két ugyanolyan hangszínű férfi hírolvasót alkalmazni.
Nem gondolom, hogy ez hatalmas hiba lenne. Persze, ha sok ember közül lehet választani, célszerűbb különbözőeket, de én nem hiszem, hogy olyan nagy jelenleg a kínálat, amiből válogathat a rádió. Tapasztalatra van szükség egy országos kereskedelmi rádióban, az pedig mindkettőjüknél megvan.
fürgeürge írta:Aki egy kicsit is értő füllel hallgatja őket, az hamar észreveszi, hogy mennyit konyítanak a szakmához.
Nem igazán értem, mire célzol, de megnyugtatlak, én (hozzá)értő füllel hallgatom, és véleményem szerint értenek a dolgukhoz. (mind hírszerkesztés, mind hírolvasás). Az pedig, mennyire objektív, nyilván nem rajtuk múlik, hanem a vezetőségen.
fürgeürge írta:Sajnálom azt, aki a Class híreiből tájékozódik.
Egyetlen rádió híradásaiból nehéz objektíven tájékozódni, és nem is lehet. Még ha az a rádió nem is kötődik egyik politikai párthoz sem.
Nem kell megnyugtatnod, nem vagyok ideges. :) De az említett úriembereknek semmilyen tapasztalatuk, rutinjuk nincs, ezt jól bizonyítja a korábban belinkelt zip Balázs Árpád produkciójáról. Mely rádiókban dolgoztak ők korábban hírszerkesztőként? Ja, hogy sehol? Akkor mégis honnan lenne tapasztalatuk? Tapasztaltnak ebben a szakmában Fülöp Attila és Kővári Anett számít, de az ő profizmusukra sajnos sehol nincs szükség. Nagyon szomorú ez.
 #111309  Szerző: ryan

Zoey írta:én nem hiszem, hogy olyan nagy jelenleg a kínálat, amiből válogathat a rádió
Pedig bébi, hatalmas a kínálat. Csak mindig puszipajtás kap puszit.
 #111305  Szerző: Zoey

ryan írta:
Nem gondolom, hogy ez hatalmas hiba lenne. Persze, ha sok ember közül lehet választani, célszerűbb különbözőeket, de én nem hiszem, hogy olyan nagy jelenleg a kínálat, amiből válogathat a rádió. Tapasztalatra van szükség egy országos kereskedelmi rádióban, az pedig mindkettőjüknél megvan.
fürgeürge írta:Aki egy kicsit is értő füllel hallgatja őket, az hamar észreveszi, hogy mennyit konyítanak a szakmához.
Nem igazán értem, mire célzol, de megnyugtatlak, én (hozzá)értő füllel hallgatom, és véleményem szerint értenek a dolgukhoz. (mind hírszerkesztés, mind hírolvasás). Az pedig, mennyire objektív, nyilván nem rajtuk múlik, hanem a vezetőségen.
fürgeürge írta:Sajnálom azt, aki a Class híreiből tájékozódik.
Egyetlen rádió híradásaiból nehéz objektíven tájékozódni, és nem is lehet. Még ha az a rádió nem is kötődik egyik politikai párthoz sem.
 #111266  Szerző: fürgeürge

Zoey írta:Szeretném megvédeni az említett hírszerkesztőt. Én már hallottam őt többször hírekben, és akkor sosem volt ilyen és ennyi hiba egy blokkon belül. Persze mindig - és megjegyzem bárkitől - ki lehet emelni konkrétan egy ilyet, de lehet, éppen rossz napja volt, technikai hiba csúszott az adásba, vagy még sorolhatnám. Onnantól pedig, ha közbejön egy nagyobb hiba, jön a többi magától, mert az embert olyan stresszhelyzet éri, amit ott, azonnal nem tud megoldani (aki ezzel foglalkozik, úgyis tudja, miről beszélek).
Lehet, ha csak ez alapján kellene véleményt mondanom róla, én sem mondanék túl sok jót, de többször hallva őt úgy gondolom, benne is megvan az, ami mondjuk Hunyad Ákosban, csak esetleg még kicsit bele kell jönni.
Igen, megvan mindkettőjükben az, hogy például fegyelmezetten, kötelességtudóan közvetítik a kormánypropagandát. Ezen túl nem sok közük van a hírszerkesztéshez. Aki egy kicsit is értő füllel hallgatja őket, az hamar észreveszi, hogy mennyit konyítanak a szakmához. De a lényeg, hogy ne legyenek semmilyenek, azzal nem tehetnek kárt a vezetőségnek, gondolom. Kővári Anett legalább törekedett az objektivitásra, de viszont gondolom, hogy az ő keze is meg volt kötve. Sajnálom azt, aki a Class híreiből tájékozódik.
 #111257  Szerző: ryan

Zoey írta:Én már hallottam őt többször hírekben, és akkor sosem volt ilyen és ennyi hiba egy blokkon belül
Én pedig még nem hallottam szegénytől hibátlan hírblokkot a Classon. Nem bántani akarom, mert biztos jó munkaerő, és az sem kétséges, hogy tud híreket szerkeszteni. De az olvasás. Na.
 #111254  Szerző: Zoey

Szeretném megvédeni az említett hírszerkesztőt. Én már hallottam őt többször hírekben, és akkor sosem volt ilyen és ennyi hiba egy blokkon belül. Persze mindig - és megjegyzem bárkitől - ki lehet emelni konkrétan egy ilyet, de lehet, éppen rossz napja volt, technikai hiba csúszott az adásba, vagy még sorolhatnám. Onnantól pedig, ha közbejön egy nagyobb hiba, jön a többi magától, mert az embert olyan stresszhelyzet éri, amit ott, azonnal nem tud megoldani (aki ezzel foglalkozik, úgyis tudja, miről beszélek).
Lehet, ha csak ez alapján kellene véleményt mondanom róla, én sem mondanék túl sok jót, de többször hallva őt úgy gondolom, benne is megvan az, ami mondjuk Hunyad Ákosban, csak esetleg még kicsit bele kell jönni.
 #111241  Szerző: bumfan

Ez bűn rossz... Te jó Isten.. B.Á. pápá! Ilyen ember nem kell az éterbe!
 #111234  Szerző: orrhang

Gondolom o elvallalta fele annyiert, eljenek az 500 forintos emberek!!!
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 510