RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90029  Szerző: djlacee

mkabelhusk írta:
Chucky írta:
mlaszlo írta: Akkor egy ideig nem lesz Rádió1 Budapesten?
Több hely marad DX-re! :)
jaja pontosan, 89.5-ön lehet próbálkozni majd ...
végre tudom majd hallgatni stabilabban (itt dél Pesten) az osztrák rádiót :)
igaz csak egy ideig :'(
OFFFFFF
melyiket? mert azóta a 89.6-on is indult osztrák
:troll:
 #90028  Szerző: mkabelhusk

Chucky írta:
jaja pontosan, 89.5-ön lehet próbálkozni majd ...
végre tudom majd hallgatni stabilabban (itt dél Pesten) az osztrák rádiót :)
igaz csak egy ideig :'(
 #90027  Szerző: radukanorbert

egon2 írta:A Rádió1 vidéki adói melyik Rádió1 műsort veszik át,ha megszűnik a budapesti adójuk?
Mivel van még döntés előtt álló 2 freki, ezért szerintem egy darabig Pestről megy a műsor készítése és innen küldik a szokásos módon.
 #90025  Szerző: djlacee

Hát de azt eddig is műholdról vették, nem? Ja mondjuk jogilag nem tudom
 #90018  Szerző: egon2

A Rádió1 vidéki adói melyik Rádió1 műsort veszik át,ha megszűnik a budapesti adójuk?
 #90001  Szerző: Permi

Nekem az nagyon furcsa, hogy a Radio 1-en egy szóval sem említik, hogy februártól már nem szólnak (egy ideig?) Bp-en... pedig addig már csak kevesebb mint 1 hét van. Juvén meg ömlik a promó az átköltözésről... már az rds-ben is írják. 8-)
 #89984  Szerző: csonkamate

nem lesz csend 1 hét mulva a 103.9en mert indul a rádiójuventuskft müsora vagyis juventuszrádió
kicsit nehézkes lesz befogni az iskolámban max mobilal meg mp4 el
 #89981  Szerző: molnarb

Úgy van... az ideiglenes szerződések 60 napra vagy az új nyertes kihirdetéséig tartanak... egészen pontosan amikor a nyertes készen áll a műsorszolgáltatásra. Mert lehet hogy új nyertes van de hónapokig tart elindulni addig még akár újabb hosszabbítást is kaphat bárki. A Rádió 1-nek most annyi volt a pech-e, hogy egy olyan rádió nyerte meg a frekvenciát, akinek van stúdiója, technikája, stábja mindene, tehát azonnali indulásra kész, így várható volt, hogy ahogy megkötik a szerződést már el is akarnak indulni. Ráadásul ez az ésszerű, jobb ezt minél előbb meglépni... még nagyjából év eleje van, a téli uborkaszezon vége. A Juventusnak most az lett volna a buli, ha még a 89.5 is tudna szólni egy picit... mert ott olyan nyert aki nem biztos hogy ilyen gyorsan tudna indulni, így a 103.9-en megy az igazi műsor, a 89.5-ön pedig már csak zene meg minden zene után szignál, hogy irány a 103.9.....
 #89980  Szerző: mlaszlo

LewyDee írta:egy kérdés, ha az ideiglenes engedélyük február 7-ig szól, akkor ez most hogy?
Nem tudom hogy szól a szerződés, de elképzelhetőnek tartom, hogy volt valamiféle kitétel arra vonatkozóan, ha megvan a frekvencia nyertese, akkor lehet felbontható az ideiglenes szerződés.
 #89979  Szerző: mlaszlo

Chucky írta:
Max. a 89.5 lehet üres egy ideig, mert a 103.9-re azonnal megy át a Juventus.
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 482