RADIOSITE Fórum

• Direct One

#43268  Szerző: mlaszlo

Csehek információi szerint bővülhet a UPC Direct HD kínálata:
http://www.digiportal.hu/news.php?item.179.3

Az új THOR műholdon az eddig bejelentett 5 nagy felbontású HD csatorna két újabb taggal bővülhet. A cseh forrásból megtudjuk, hogy az eddig tervezett HD adók mellé még várható, hogy érkezik a Discovery és az Animal Palanet csatornák nagy felbontású, HD változata. Sajnos egyik csatornának sincs magyar nyelvű, lokalizált változata.
Így összes 7 HD minőségű adó kapna helyet az új csomagban.
 #43026  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Na befizetek én erre... :| Ha jobb lesz a discovery minősége (És nem fagy le egy kis felhő miatt félórákra) akkor ok
Fagyogatás valószínűleg nem lesz, de a képminőség a kábelnél nem lesz jobb. Sajnos a Discovery magyar verziójának már eleve elég gyenge a minősége, azzal csodát tenni egyik szolgáltató sem tud.
Sajnos... :( Pedig a kedvencem... :)
 #43022  Szerző: mlaszlo

donder írta: Na befizetek én erre... :| Ha jobb lesz a discovery minősége (És nem fagy le egy kis felhő miatt félórákra) akkor ok
Fagyogatás valószínűleg nem lesz, de a képminőség a kábelnél nem lesz jobb. Sajnos a Discovery magyar verziójának már eleve elég gyenge a minősége, azzal csodát tenni egyik szolgáltató sem tud.
 #43015  Szerző: donder

mlaszlo írta:Új műholdról sugároz a UPC Direct

2010. május 1-jétől a UPC Direct új műholdról biztosítja szolgáltatását. Ön, mint a UPC Direct előfizetője plusz költségek nélkül lehet részese a még kiválóbb jelminőséggel érkező bővített csatornakínálatunknak. Az átállás a teljes előfizetői körben fokozatosan fog megtörténni, tervezetten erre július végéig kerül sor. Az antenna átállításáig természetesen zavartalanul élvezheti jelenlegi szolgáltatását.
Na befizetek én erre... :| Ha jobb lesz a discovery minősége (És nem fagy le egy kis felhő miatt félórákra) akkor ok
 #43013  Szerző: mlaszlo

Új műholdról sugároz a UPC Direct

2010. május 1-jétől a UPC Direct új műholdról biztosítja szolgáltatását. Ön, mint a UPC Direct előfizetője plusz költségek nélkül lehet részese a még kiválóbb jelminőséggel érkező bővített csatornakínálatunknak. Az átállás a teljes előfizetői körben fokozatosan fog megtörténni, tervezetten erre július végéig kerül sor. Az antenna átállításáig természetesen zavartalanul élvezheti jelenlegi szolgáltatását.
 #42929  Szerző: mlaszlo

Újdonságok a UPC Direct költözésével kapcsolatban

A UPC május 1.-től bevezeti a HD csatornákat kínálatába Magyarország mellett, Csehorszgában és Szlovákiában is, de Romániában csak később lesznek elérhetők a HD csatornák.

A Focussat megvásárlásakor tervezett UPC Direct rebrandelést egyelőre nem tervezik, habár egyes készülékeken a UPC logója jelenik meg a képernyőn.

Ez év őszére új PVR készülék megjelenését tervezik.

A UPC 5 Astrás tp.-t+3 Focussat-os Thor-os tp.-t cserél le 10 Thor-os frekvenciára, továbbá simulcrypt megoldással több műsort is átvesz a Canal Digital-tól.

Az üzleti igények függvényében 10-20 további szolgáltatásnak van még hely a platformon.

A Filmbox csatornákból új prémium csomagot alakítanak ki a legtöbb piacon.
 #42385  Szerző: Kiru

Laci köszönöm szépen!
 #42360  Szerző: mlaszlo

Kiru írta: Érdekes számlát kaptam,én silver csomagban vagyok ami havi 4 ezer ft-A SZÁMLÁN EZ ÁLLT-VÁLTOZATLAN HAVIDÍJON KÍNÁLJUK ÖNNEK TOVÁBBRA IS JELENLEGI SILVER CSOMAGJÁT 2011.03.31-IG,MOST HŰSÉGVÁLLALÁSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!!! :yeah: Érdekes nem??A másik,ti ezt hogyan értelmezitek,hogy-FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT,HOGY ÁPRILISI AKCIÓS HAVIDÍJUNK BEFIZETÉSE ESETÉN AZ ITT FOGLALT FELTÉTELEKKEL TÖRTÉNT SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁST AZ ÖN RÉSZÉRŐL ELFOGADOTTNAK TEKINTJÜK!!Szerintetek ez azt jelenti,hogy ha a mostani csekket befizetem akkor 1 évig annyit fizetek mint most??Köszönöm!
Ha befizeted a számlát, akkor elfogadottnak tekintik az ajánlatot és egy évig havi 4 ezer forint lesz a silver csomag, mint idáig és nem kell újabb hűséget vállalnod. Ugyanakkor meg lehet próbálni 3500.-Ft-ra mérsékelni a havidíjat a 1221-en, ebben az esetben viszont biztos, hogy hűséget kell vállalni. Ezt Neked kell eldönteni, hogy megér-e egy év hűséget az a havi 500.-Ft vagy megfelelt az eddigi összeg és maradsz a jelenlegi havidíjnál hűség nélkül.
A silver csomag elnevezése májustól meg fog változni, onnantól Direct+ csomagként megy tovább és bővül a kínálata a Thor műholdon (Duna II Autonómia, TV6, Story TV, DoQ, Fishing&Hunting, History Channel SD, NatGeoWild, Nickelodeon, AXN Crime, AXN SciFi).
 #42357  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:Most már hivatalosan is megerősítve az új kínálat:
2010. május 1-jétől érvényes ÁSZF
Érdekes számlát kaptam,én silver csomagban vagyok ami havi 4 ezer ft-A SZÁMLÁN EZ ÁLLT-VÁLTOZATLAN HAVIDÍJON KÍNÁLJUK ÖNNEK TOVÁBBRA IS JELENLEGI SILVER CSOMAGJÁT 2011.03.31-IG,MOST HŰSÉGVÁLLALÁSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!!! :yeah: Érdekes nem??A másik,ti ezt hogyan értelmezitek,hogy-FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT,HOGY ÁPRILISI AKCIÓS HAVIDÍJUNK BEFIZETÉSE ESETÉN AZ ITT FOGLALT FELTÉTELEKKEL TÖRTÉNT SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁST AZ ÖN RÉSZÉRŐL ELFOGADOTTNAK TEKINTJÜK!!Szerintetek ez azt jelenti,hogy ha a mostani csekket befizetem akkor 1 évig annyit fizetek mint most??Köszönöm!
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 64