RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#101128  Szerző: Gyurii

Ennél a rádiónál azt bírom, hogy kocsiba ráhangolok 97,6-ra recseg, zajos a minőség (távolság miatt), de gond nélkül lejön az RDS! :shock: ^^
 #101037  Szerző: Promenád

csengi írta:Honnan sugároznak?
A Kistópart utcán lévő egyik 10 emeletesből, a vasútállomás közelében.
 #83612  Szerző: mimi

Erről tudunk valamit? "A Médiatanács 1214/2011. (IX. 14.) számú határozata

a Kisbíró Kft. Hódmezővásárhely 97.6 MHz és Kistelek 107,0 MHz jogosultsága hálózatba kapcsolódásának megszüntetése és a Kistelek 107,0 MHz médiaszolgáltatás műsortervének módosítása tárgyában

A Médiatanács a mellékletben szereplő műsorszolgáltatási szerződésmódosítás és egységes szerkezetű hatósági szerződésmódosítás elfogadásával a határozathozatal napjával hozzájárul a Kisbíró Kft. Hódmezővásárhely 97,6 MHz és Kistelek 107,0 MHz jogosultsága hálózatba kapcsolódásának megszüntetéséhez, és a Kisbíró Kft. Kistelek 107,0 MHz jogosultsága műsortervének a szerződésmódosításban foglaltak szerinti rögzítéséhez."

Még hálózatban van.
 #44024  Szerző: csattila

Milyen adáslebonyolító van ebben a réédióban? próbáltam már kideríteni, de eddig nem sok sikerrel. :P
 #38799  Szerző: Promenád

kriskao írta:Na ki Promenád??? Hát a Rádió7 egyik műsorvezetője....!!!! pfff!!!.... ennyit erről
Nem tudom honnan vedted az ínfót, én nem mondanám úgy a rádió telefonszámának utolsó számjegyét, hogy héten, hanem heten. :P :D
 #38739  Szerző: kriskao

Na ki Promenád??? Hát a Rádió7 egyik műsorvezetője....!!!! pfff!!!.... ennyit erről
 #29787  Szerző: Promenád

Zeegee22 írta:
Sakál írta:Basszus és most jól írt le minden szót! :shock:
:shock: :sealed: no comment :yes:
Látom már megint azzal foglalkoztok, amivel nem kell. Ezért tart a Rádió 7 is ott, ahol most tart. :hehe: Erre már nem tudtok mit írni, látom. :D :fuckyou:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29