RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#22417  Szerző: tomee87

Amióta mennek nálunk, most először van kimaradás az IKO-s optikás csatikon :o
Jelenleg nem megy a poén!, DOQ, Fishing & Hunting Channel, Film+2, Sportklub+, Sorozat+..
ezt is megéltük :D
 #19547  Szerző: Pasa

mg írta:mi történt aznap Ceausescu elvtárssal, utána pedig a Ceausescu elvtárs hőstettei c. színes szélesvásznú? :D
A 80-as évek elejéig még normális műsor volt, Csau csak ritkán. :hehe: Utána már tényleg nem volt értelme nézni.
 #19510  Szerző: mg

Pasa írta:
LuciFerko írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenni :D
Hát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
2012-ig már gondolom, nem bántják...
 #19509  Szerző: mg

Pasa írta:A románon hétfőn (amikor nálunk adásszünet volt) több órás magyar adás volt filmmel, híradóval.
mi történt aznap Ceausescu elvtárssal, utána pedig a Ceausescu elvtárs hőstettei c. színes szélesvásznú? :D
 #19503  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:
Pasa írta:Hát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
ottvan még a nagykanizsai 8-)
Hát pl. az is, csak ott nincs helyette UHF-adó. Na meg Pécs is.
 #19502  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
LuciFerko írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenni :D
Hát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
ottvan még a nagykanizsai 8-)
 #19501  Szerző: Pasa

#19498  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
LuciFerko írta:amúgy mióta megy az UHF41-en is?
Hát emlékeim szerint valamikor 90 körül találták ki, hogy 100 wattal itt sugározzák a fővárosi kábel fejállomásoknak, mert jobb, reflexiómentesebb a vétele a sűrűn beépített területeken. Aztán felemelték a kakaót 1 kW-ra.
amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenni :D
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 43