mg írta:mi történt aznap Ceausescu elvtárssal, utána pedig a Ceausescu elvtárs hőstettei c. színes szélesvásznú?A 80-as évek elejéig még normális műsor volt, Csau csak ritkán.
Pasa írta:2012-ig már gondolom, nem bántják...LuciFerko írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenniHát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
Pasa írta:A románon hétfőn (amikor nálunk adásszünet volt) több órás magyar adás volt filmmel, híradóval.mi történt aznap Ceausescu elvtárssal, utána pedig a Ceausescu elvtárs hőstettei c. színes szélesvásznú?
LuciFerko írta:Hát pl. az is, csak ott nincs helyette UHF-adó. Na meg Pécs is.Pasa írta:Hát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...ottvan még a nagykanizsai
Pasa írta:ottvan még a nagykanizsaiLuciFerko írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenniHát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
LuciFerko írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenniHát szerintem azért nem olyan sokan, mint amennyibe ez kerül. Már rég ki kellett volna kapcsolni, amit meg a külföldi DX-erek sajnálnának...
Pasa írta:amúgy most mennyien nézhetik az O1-en? Nagykarácsony felé tudom hogy sokan mert az UHF41 nem mindenhol jó. Aztán persze itt nyári napokon eléggé nagy kavar szokott lenniLuciFerko írta:amúgy mióta megy az UHF41-en is?Hát emlékeim szerint valamikor 90 körül találták ki, hogy 100 wattal itt sugározzák a fővárosi kábel fejállomásoknak, mert jobb, reflexiómentesebb a vétele a sűrűn beépített területeken. Aztán felemelték a kakaót 1 kW-ra.