RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#61819  Szerző: Andrew5

A mai napon, holnap reggel 6 óráig kizárolag club muzsikák a 102.4 mhzen a szilveszteri hangulathoz. ;) BUÉK mindenkinek! :chinese:
 #61579  Szerző: mimi

Andrew5 írta:A top rádiós weboldal máshova készült. Amíg nincs meg a domain és átirányítások stb, addig csak kitettem a taxis hírt. Szóval nincs Top rádió.
... :csukottszem:
 #60394  Szerző: djlacee

Az emberek nagy része igényli az új zenék mellé hogy fel fel csendüljenek az "agyonjátszott" ismerős muzsikák is
ez eddig jó, csak te tudtommal egy kisközösségi rádiót üzemeltetsz ami meg nem pont erre való.
 #60392  Szerző: Andrew5

donder írta:A gyengébb alatt azt értem hogy a viszonylag régibb, agyonjátszott zenék, de sűrűn elvétve egész jó zenék is vannak...
Ennyit értek csak... :)

Válaszaidat köszönöm, ezekre voltam kíváncsi! ;)
Az emberek nagy része igényli az új zenék mellé hogy fel fel csendüljenek az "agyonjátszott" ismerős muzsikák is. Azt azért nem lehet mondani hogy túl gyakoriak lennének, illetve hogy sokat ismételnénk őket.

A válaszért meg nincs mit ;)
 #60389  Szerző: donder

A gyengébb alatt azt értem hogy a viszonylag régibb, agyonjátszott zenék, de sűrűn elvétve egész jó zenék is vannak...
Ennyit értek csak... :)

Válaszaidat köszönöm, ezekre voltam kíváncsi! ;)
 #60388  Szerző: Andrew5

Akkor téged most nem ba*ztak meg, mert illegálisan rádióztál??
- Én nem rádióztam illegálisan, az a Jazz Média Nonprofit Kft volt, akiknél el is járt a hatóság.

"ne legyen Vital, de főként ne Jazz!!!!"

Garantálom hogy jazz nem lesz ^^

"A Vital jelenlegi kinézetében (viszonylag kevés duma, több (gyenge) zene) még el is fogadható lenne..."
_ Gyenge zene alatt mit értesz?

"Most bekavarsz ezzel a top rádióval, amiből (már meg ne haragudj) de nem sok mindent nézek ki... "

A top rádiós weboldal máshova készült. Amíg nincs meg a domain és átirányítások stb, addig csak kitettem a taxis hírt. Szóval nincs Top rádió.

"Én mint debreceni, még egy időben hallgatam is a Vitalt, mert LÁTTAM BENNE FANTÁZIÁT!;"

Van és lesz is benne fantázia, hallgasd nyugodtan tovább. ;)

Hivatalosan a Jazzfm műsorrendjét és nevét a testület mos fogja megváltoztatni ennyi az egész. :boldog:
 #60377  Szerző: LuciFerko

donder írta:
Andrew5 írta:Nem sokat kell várni a "nagy titokra"...

861/2010. Tóth András egyéni vállalkozó (Debrecen
102,4 MHz, Jazz FM állandó megnevezésű kisközösségi
rádió) műsorterv-módosítási kérelme
sürgősséggel
tárgyalandó

http://www.ortt.hu/jegyzokonyvek/napire ... 151602.pdf
:wailing: :wailing: :wailing:

Akkor téged most nem ba*ztak meg, mert illegálisan rádióztál??
A cég akinek ki volt adva bérbe a freki, ők illegálkodtak. Nem fizettek, így maga a freki kivonásra került a vállalkozásból, és onnantól kezdve Andrást illette az engedély ismét.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 59