djlacee írta:Stream címeknél voicefm van írva...és a zenék beszerzési forrásai is előszeretettel kerülnek napvilágra a dalcímekben (torrent, zippy stb).
djlacee írta:Stream címeknél voicefm van írva...és a zenék beszerzési forrásai is előszeretettel kerülnek napvilágra a dalcímekben (torrent, zippy stb).
adminisztrator írta:http://n-joyradio.hu/A 88.0 kilőve, ott nem a stream adása szól.
Lehetséges, hogy ugyanaz szól mindegyik frekvencián? Ha nem, a streamen melyik adó műsora szól?
rmihaly76 írta:Már újra a régi, megszokott vegyes zenék mennek és a szignálok is a régiek...asr27 írta:Kimondtad a bűvös szót...Nickman írta:Már szól a 88.0Belehallgattam, igen f@sza zenék/mixek mennek! Maradjon is ez a stílus!!!
Zenék is mások most, leginkább mai zenék mixeit lehet hallani ami este szokott jellemző lenni.![]()
![]()
asr27 írta:Kimondtad a bűvös szót...Nickman írta:Már szól a 88.0Belehallgattam, igen f@sza zenék/mixek mennek! Maradjon is ez a stílus!!!
Zenék is mások most, leginkább mai zenék mixeit lehet hallani ami este szokott jellemző lenni.![]()
![]()
Nickman írta:Már szól a 88.0Belehallgattam, igen f@sza zenék/mixek mennek! Maradjon is ez a stílus!!!
Zenék is mások most, leginkább mai zenék mixeit lehet hallani ami este szokott jellemző lenni.