mihalylovics írta:peter írta:mihalylovics írta:Itt egy felvétel a Q mai utolsó pillanatairól, és a Face első pár percéről:
http://www43.zippyshare.com/v/83853730/file.html
ui: az átkapcsolás közbeni hosszú szünet és a rövid "brumm" valós, nem a rádiómban lévő felvevő hibája! Mellesleg az RDS még mindig RADIO Q. Mellesleg van arra esély, hogy ez menti meg a Rádió Q-t?
Ilyen üzleti modellek eddig nem jöttek be, szerintem most sem fog.
Asszem eddig ilyenre még nem is nagyon volt példa, talán az előbb említett 90-es éveket tudnám ide sorolni, az osztott frekvenciákkal, de szerintem az is egy másik történet...
Én úgy érzem, hogy semmi más nincs ebben. Az osztott frekvencia pont így működött, anno különböző cégek, különböző tematikát futtattak egy azon frekin.
Így indult el anno a Rádió 1 a 100,3-as Budapesti frekvencián. Mellette volt egy Rádió 11, ez soha nem szólalt meg és egy Rádió M ami eleinte még szólt. Tárgyalásokkal sikerült elérni 97' őszére, hogy a Rádió 1 adott a maradék 2x8 órában és így lett 24 órás. Később maga nyerte el az egészet. Volt még egy pesti freki ilyen talán a 92,9-en de nem biztos, de ha jól emlékszem Sopronban is volt. Miután a Rádió Q az üzleti szempontból értékesebb műsoridőt tartotta meg, és az eddig sem vonzott értékelhető hallgatói mennyiséget, így nagy változások szerintem nem lesznek. A Face lehetséges üzleti partnereinek szerintem nem értékes a Q hallgatói közönsége, és fordítva. Persze ez csak az én véleményem.