RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#105547  Szerző: Zoey

Van rajta legalább reklám ezekben az éjszakai órákban?
 #104832  Szerző: Chucky

Az esti müsor nem volt nagy valami. Lényegében a megszokott zenék voltak és egy vendég mix. A mv. próbált témát keresni, de nem nagyon sikerült. Hajnali 5-töl ismét volt müsorvezetés és beszélgetés egy vendéggel, chillout zenék kíséretében. A Rise-nál sem szerettem, mikor eleinte belekotyogtaj a hajnali ébredezésembe. De itt kénytelenek, hisz szükös a müsoridö.
 #104823  Szerző: jimmer

így van, hiszen a Q közösségi, és mivel azon belül valósul meg a Face, így mindennek maradnia kell.

Én a monitoringra leszek kíváncsi, hiszen a NiteRise átvételéért is büntettek meg komolyan közösségi rádiókat, nem hogy egy másik rádió szól a frekin estétől reggelig.. (és a Face inkább kereskedelmi műsor mint közösségi)
 #104815  Szerző: Glenn

asr27 írta:Szerintem ugyanott van és ugyanarról az adóberendezésről megy.
Nem is lehet máshol, ez nem kérdés.
 #104785  Szerző: asr27

Chucky írta:Szerintem máshol van az adó, mint a Q-é. Az csak monóban szólt itt enyhe alapzajjal, viszont átkapcsolás után megszűnt az zaj és stereo lett a Face.

Szerintem ugyanott van és ugyanarról az adóberendezésről megy.
 #104782  Szerző: mihalylovics

Chucky írta:Szerintem máshol van az adó, mint a Q-é. Az csak monóban szólt itt enyhe alapzajjal, viszont átkapcsolás után megszűnt az zaj és stereo lett a Face.
Szerintem nincs máshol, mert az RDS még mindig RADIO Q.
 #104781  Szerző: Chucky

Szerintem máshol van az adó, mint a Q-é. Az csak monóban szólt itt enyhe alapzajjal, viszont átkapcsolás után megszűnt az zaj és stereo lett a Face.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 174