RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#67864  Szerző: Johnny

Én építő jellegű kritikaként tanácsolnám, hogy az rtvstat oldalra intézzék el hogy legyen grafikon, hogy egyáltalán legyen infójuk hogy milyen idősávokban van néhány hallgató, így legalább látják is hogy a havi 1500Eur mire folyik ki amit a palimadár társ ad.
 #67862  Szerző: jimmer

kedves Gyula, ez így leírva szép és jó, csak éppen azt felejted el, hogy:

szakmabeliektől is kaptál még indulás előtt is egy csomó tanácsot, hogy ne szívjátok meg, nem tartottátok be, és sorra be is szívtátok velük ( a hírektől eltekintve, az egy ígéret volt, ami a többi mellet szintén nem lett betartva, de engem csak plusz munkától kíméltél meg ezáltal ).

szóval az a baj, hogy a szakmabeliekre sem hallgattatok akkor és most sem. egy csomó jó ötlet, lehetőség lenne ami neked nem kerülne csak minimális összegekbe, de nem élsz vele, így maradt az állóvíz és az a vélemény ami pl. itt is kialakult a rádióról. sokszor pont az a gond, amit itt is látok, hogy általánosítotok: szerintetek minden hallgató hülye, és nem veszi észre az adott rádió hibáit. pedig ez butaság, igenis adni kell a hallgatók véleményére, főleg a kisköznél amelyik alapvetően nehezen kaparja magának össze azt a kevés hallgatót, amit elér.

SzabiD-nek pedig csak annyit: te kedves barátom, úgy látom, amikor elkezdtél az avasban majd crazy-ben dolgozni, fogalmad nem volt arról, hova csöppentél és mit is csinálsz.

http://www.pafi.hu/_Kozossegi_Adattar/P ... enDocument

Közösségi rádió!! Azaz szabadidős tevékenység, társadalmi munka, ingyenmunka, hívjuk, ahogy akarjuk, a lényeg, hogy egy ilyenben nem pénzért teszi a dolgát az ember. Aki pedig vezetőként ilyet ígér (főleg az első pár évben) az felelőtlen, vagy egyszerűen hülye.
Szóval kisközrádióban rendszeres fizetést elvárni, elég nagy butaság!

Üdv

Csőszi Viktor
Rádió Smile
 #67860  Szerző: newmjoel

Annyit leírnék ide így utoljára, mert többet nem kívánok reagálni, ez már régen nem a szakmai hozzászólásokról szól. Most sorolhatnám a neveket, mert gondolom mindenki levágja, hogy akik itt mondják el a véleményüket, többek között volt rádió tulajdonosok és volt Crazy-s kollégák, ha fogalmazhatok így. Sajnos amit nagyon sajnálok, nem olyanoktól kapok kapjuk a véleményeket akik szakmabeliek, hanem inkább irigységtől felfűtött, játszóteret magának nem találó, vagy éppen azt eladó rádiótulajdonosok, és rádióban dolgozni akaróktól, de szakmaiság hiányában elutasított emberektől.
Továbbra is nagyon szívesen fogadom az építő jellegű kritikákat, lehetőleg szakmabeliektől. A többit, ami személyes, legyetek szívesek privát üziként megírni nekem. Köszönöm

Üdv.
 #67858  Szerző: newmjoel

szabiD írta:
newmjoel írta:
szabiD írta:új honlap, új műsorstruktúra? ha jól tudom március 1-re volt be ígérve a nagy átalakulás :D
2 hete nincs frissítve a top 10.... nem elérhető az üzenőfal... mióta Dj.Nash ki írta hogy fizessétek már ki...
én másfél hónapot voltam ott... egy köszönöm szépen-t nem kaptam, nem még hogy pénzt...
Szerintem ezt hadjuk nem akarlak nyilvánosság előtt leégetni. Nem véletlen, hogy egy rádióban sem tudod megállni a helyed.
Kedves volt kolléga. :D

Részemről az ügy lezárva!
Helyes!!
 #67842  Szerző: zeller

Nemazé, de a "hadjuk" már önmagában elég égő.
Pont annyira, mint a netes hallgatottsággal csalni. ;)

Z.
 #67839  Szerző: szabiD

newmjoel írta:
szabiD írta:új honlap, új műsorstruktúra? ha jól tudom március 1-re volt be ígérve a nagy átalakulás :D
2 hete nincs frissítve a top 10.... nem elérhető az üzenőfal... mióta Dj.Nash ki írta hogy fizessétek már ki...
én másfél hónapot voltam ott... egy köszönöm szépen-t nem kaptam, nem még hogy pénzt...
Szerintem ezt hadjuk nem akarlak nyilvánosság előtt leégetni. Nem véletlen, hogy egy rádióban sem tudod megállni a helyed.
Itt égetni nekem nagyobb esélyem lenne téged kedves Gyula. De ebbe inkább nem akarok belemenni mert te jönnél ki rosszabbul! Én tudok bőven infót a rádióról amit ha kiadok akármilyen 3. fél részére te ütöd meg a bokád. De ennyire ge*i nem leszek veled!
Helyt állás.
Avas rádiótól azért jöttem el mert jó pár havi béremmel tartoztak, ingyen meg a hülye dolgozik.
Tőletek meg a TE hozzá nem értésed zavart, és az hogy TE mindent jobban tudsz, mikor pedig nem is... meg nem én vagyok egy paranoiás, hanem TE. Ezt ne sértésnek vedd, gondolkodj el a viselkedéseden.

Részemről az ügy lezárva!
 #67813  Szerző: Johnny

newmjoel írta:
aha
ez ilyen newmjoel-es válasz volt :lol:
megy már a hallgatottság grafikon a rtvstaton?
 #67809  Szerző: newmjoel

#67773  Szerző: szabiD

új honlap, új műsorstruktúra? ha jól tudom március 1-re volt be ígérve a nagy átalakulás :D
 #67762  Szerző: TG

Fox21 írta:Az elvűség kérdését senki nem vitatja, ez a része szerintem mindenkinek, leesett, akár szakmabeli akár laikus, de ha a másik fél nem ilyen, vagy ez nem veszi észre az veszekedés szó csatát, vagy ahogy tanultabb fórumozó kolléga irta "szájkaraté" Ezzel a felsorolt elvek, nem változnak meg rögtön, ill, egy fecske sajnos!! nem csini nyarat! Ha nekik ez a Jó akkor csinálják, ha meghaceli a hallgatottságot, az a saját bizonyítványa..
Ez jogos, ezért többet nem is óhajtok írni ebbe a topciba.
A bizonyítvány már megvan 8-)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 41