RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#131847  Szerző: Promenád

NyokeeZsoltTinKA írta:
egon2 írta:Rádió állomások is csatlakoznak a csütörtök esti 15 perces adás szünethez?
Valamint mely TV állomások csatlakoztak?
Az RTL és a TV2 csoport biztosan sötét lesz, és lehet, hogy a hírTV is a SorozatWiki értesülései szerint.

A Kreatív Online szerint:

A tiltakozáshoz eddig csatlakozott a tévécsatornák közül a Cool, a FEM3, a Film+, a Film+2, a HírTV, a Muzsika TV, a PRO4, az RTL Klub, az RTLII, az RTL+, a Sorozat+, a Story4, a Story5, a TV2, a Super TV2, a Viasat3, a Viasat6. A rádiók közül a Class FM, a Gazdasági Rádió, az Info Rádió, a Juventus Rádió, Katolikus Rádió, a Lánchíd Rádió, és a Music FM. A nyomtatott sajtótermékek közül a Blikk, a HVG, a Magyar Nemzet, a Metropol, a Népszabadság, a Népszava, a Nemzeti Sport, a TVR-7. Az online felületek közül a Babaszoba.hu, a Blikk.hu, a Citromail.hu, a Femina.hu, a Gphirek.hu, a Hazipatika.hu, a Hirkereso.hu, a Hir24.hu, a Hvg.hu, az Index.hu, az Investor.hu, az Iwiw.hu, a Komment.hu, a Kremmania.hu, Life.hu, a Mandiner.hu, a Metropol.hu, az Mno.hu, a Napi.hu, a Nepszava.hu, az Nlcafe.hu, a Nol.hu, a Nosalty.hu, az Nso.hu, az Origo.hu, a Portfolio.hu, a Postr.hu, a Quart.hu, a Startlap.hu, a Storyonline.hu, a Szoftverbazis.hu, a Tafelspicc.hu, az Uzletresz.hu, a Vezess.hu, a Videa.hu, a Wellnesscafe.hu, és a 444.hu.

Csatlakozott a felhíváshoz három kommunikációs szakmai lap online felülete, a Kreativ.hu, a Mediapiac.com és az Mmonline.hu.
 #131812  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

LazlowHUN írta:Csütörtök este 19:15-tõl az RTL és a TV2 Csoport valamennyi csatornája elsötétül 15 percre.
http://www.kreativ.hu/media/cikk/kozos_ ... tele_ellen
Facebook-on már megy is a pánikkeltés, meg a félretájékoztatás. Egyik ismerősöm ezt szólta hozzá:
"Nekem csak egy kérdésem van, bíró Úr! miért csak 15 percre? :o "
 #131734  Szerző: LazlowHUN

Már be is nyújtotta egy fideszes képviselő a törvénytervezetet. Semmi kétség, hamar átverik majd a parlamenten. Remélem azért nem visszamenőleges hatállyal.
Az adót nem a reklámozónak, hanem a közreadónak kell fiizetnie, így a tévéknek, újságoknak, rádióknak, internetes portáloknak. Így adót kellene fizetnie a Magyarországon letelepedett médiaszolgáltatóknak, azoknak akik nem Magyarországon telepedtek le, de napi műsoridejének legalább a felében magyar nyelven sugároz, az interneten magyar nyelvű reklámok közzétételéért, de még a hirdetőoszlopok, ingatlanok, hirdetőtáblák és a járművek után is. Azaz a Simicska-birodalomba tartozó Mahírnak, de még a BKK-nak is kellene reklámadót fizetnie.
Azért Simicskát nem kell szerintem félteni, ki lesz ő segítve egy kis Szerencsejáték, MVM, MNB megrendeléssel.
http://hvg.hu/gazdasag/20140602_Jon_a_r ... idesz_a_te
 #131697  Szerző: asimov

Most olvastam én is.... a kormányunk összes gyógyszere elgurult.
Komment egy másik oldalról:
"centrális erőtér-csak a fidesz, ez az egy amit komolyan vesz és jól csinál a kormány. a tv2 megszerzése után az rtl következik, a sávok későbbi tologatásával pedig a többiek.
a megosztó politika tökéletesen működik: a társadalom egyik része a másikat utálja, a többiek alszanak miközben épül-szépül a putini rendszer"

adminisztrator írta:http://444.hu/2014/06/01/jon-a-reklamado-megis/
na jó, akkor én most azonnal kivinném román jog alá az rtl klubot, valamint az r-time-ot is átraknám romániába és azonnal átmárkáznám a sorozat+-ot rtl24-re, egy újabb hírtévéként.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 199