RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#162572  Szerző: thenewdeam0n

altermanus írta:
Gr3g0ry írta:
altermanus írta: valahogy dezsávűm lett, ebből a szempontból, mikor volt a MinDigitális TV átállás, hogy bármit mondtam, hogy ez miért jó, az öregek azt mondták idézem: ,,most ez miért jobb? ugyan úgy nem tudom elolvasni ha valamit kiírnak a képernyőre!" (4:3-as képcsöves TV-je volt, ami 37 cm-es átlóba!)
De most már olyan mint "annak idején", csak annyi különbséggel hogy nem katódsugaras, hanem led tv-k vannak. :hehe:
az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki) :yuno:
Mert csak :D
 #162571  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
altermanus írta: valahogy dezsávűm lett, ebből a szempontból, mikor volt a MinDigitális TV átállás, hogy bármit mondtam, hogy ez miért jó, az öregek azt mondták idézem: ,,most ez miért jobb? ugyan úgy nem tudom elolvasni ha valamit kiírnak a képernyőre!" (4:3-as képcsöves TV-je volt, ami 37 cm-es átlóba!)
De most már olyan mint "annak idején", csak annyi különbséggel hogy nem katódsugaras, hanem led tv-k vannak. :hehe:
az öreg néni akkor se lát többet, mint az orra, mert 6 dioptriás szemüvege van, és úgy néz ki mint egy bagoly...
egy a lényeg, nem tudod őket meggyőzni, hogy miért jobb, mert neki olyan kell mint régen, mert régen ha felkapcsolta a villanyt nem merevedett meg a kép...
na azt magyarázd el neki, hogy mitől van (ne nekem, neki) :yuno:
 #162557  Szerző: Gr3g0ry

#162548  Szerző: ayala

admin írta:Azt lefosom, hogy szavaznak, de bazdmeg: szaporodnak!
gondolkodtam, hogy odaírjam-e, hogy nem politizálni akarok, hanem arra céloztam, hogy teljes értékű tagjai a társadalomnak, és ugyanúgy joguk van mindenhez... pl. a szaporodáshoz.
 #162543  Szerző: altermanus

admin írta:Postaláda!

http://kephost.com/images/2016/11/28/Sc ... 3305_1.jpg
kitüntetést neki! :troll:
komolyra fordítva a szót...
valahogy dezsávűm lett, ebből a szempontból, mikor volt a MinDigitális TV átállás, hogy bármit mondtam, hogy ez miért jó, az öregek azt mondták idézem: ,,most ez miért jobb? ugyan úgy nem tudom elolvasni ha valamit kiírnak a képernyőre!" (4:3-as képcsöves TV-je volt, ami 37 cm-es átlóba!)
 #162535  Szerző: markfelt

ayala írta:ezeket elolvasom, úgy ülök két percig, mint aki mini-stroke-ot kapott, és haladok is tovább, mintha meg sem történt volna.
egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen van. nem akarok ilyen emberek között élni. lehet rajta nevetgélni, de amúgy ez egy nagyon-nagyon elszomorító dolog. :gülü2:
és "ezek szavaznak négy évente"...
Azt lefosom, hogy szavaznak, de bazdmeg: szaporodnak!
 #162517  Szerző: ayala

ezeket elolvasom, úgy ülök két percig, mint aki mini-stroke-ot kapott, és haladok is tovább, mintha meg sem történt volna.
egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen van. nem akarok ilyen emberek között élni. lehet rajta nevetgélni, de amúgy ez egy nagyon-nagyon elszomorító dolog. :gülü2:
és "ezek szavaznak négy évente"...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 112