RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#162765  Szerző: nyikolaj

Most már Dankó! De amíg nem Dankó vt Kossuth szólt azon a frekin is.Az is igaz,hogy a 88.3 gyengébb teljesítményű..de közel van/volt az adótorony Ny.házához,és sík vidék!
 #162764  Szerző: LuciFerko

nyikolaj írta:92.7(Petőfi), 97.5(Kossuth), 103.5(Class) ezek tokaji frekik,és a város nagy részén tökéletesen fogható mobillal,hifivel,zsebrádióval egyaránt! Ha jól tudom Nyíregyházára is Tokaj sugározta a a Kossuthot! (Ahogy a többit is),ennek ellenére meg lett pályázva a 107.4 a tökéletesebb vétetért!
A 107.4 az Dankó! És a tikaji Dankó adó az gyengébb.
 #162760  Szerző: nyikolaj

Na igen..ez is igaz! Miskolc hatalmas város. Közel 29 km-es kiterjedésű! Nyílván a nyugati városrészt már nem tudja beszórni a tokaji vonzáskörzet.
 #162759  Szerző: BMáté

admin írta:Valami funkciója a miskolci adónak csak van... nem az Avas által takart területek?
Van bizony, személyes tapasztalatom szerint pl. Lillafüreden se Tokaj, se Kékes, az Avas viszont kiválóan jön.
 #162758  Szerző: nyikolaj

Nyílván az is.. Persze! De akkor ennyi erővel a Petőfinek sem árt egy lokális frekvencia a tökéletességért!
 #162757  Szerző: markfelt

Valami funkciója a miskolci adónak csak van... nem az Avas által takart területek?
 #162756  Szerző: nyikolaj

92.7(Petőfi), 97.5(Kossuth), 103.5(Class) ezek tokaji frekik,és a város nagy részén tökéletesen fogható mobillal,hifivel,zsebrádióval egyaránt! Ha jól tudom Nyíregyházára is Tokaj sugározta a a Kossuthot! (Ahogy a többit is),ennek ellenére meg lett pályázva a 107.4 a tökéletesebb vétetért!
 #162739  Szerző: markfelt

Mondjuk ha tök jól jön, akkor tök felesleges.
 #162723  Szerző: nyikolaj

Egyébként én is erre gondoltam. Oke,hogy jól jön a tokaji 92.7 de most minek legyen üresen szegény freki.. :)
 #162719  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:A 103.8 mhz-en a Kossuth volt hallható Miskolcon,a többi frekit nem ismerem,,de a lényeg,hogy jó pár éve ssssssssssssssssssss hallható!
Lazán indíthatnák rajta a Petőfit, egyedül az nincs a városban.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 167