Pasa írta:A 89,5 26 éve változatlan erejű.16, nem?

régen még akár Szegeden városon belül is lehetett hallgatni autóban, csak azóta kicsit telítődött a sáv (89,4 Csávoly, 89,6 Szabadka pl.)
Pasa írta:A 89,5 26 éve változatlan erejű.16, nem?
Pasa írta:Effektíve a műsorokra gondoltam én is, nem a teljesítményre.Attis írta:Nem, én a műsorokra gondoltam. A 89,5 26 éve változatlan erejű.A második "aranykor" a 2000-es évek eleje volt a Juventusnál.2001-02? Volt a 89,5, ami akkor még tényleg elég erős volt. Meg ebben az időszakban kezdett el vidékre (Szeged + Pécs) terjeszkedni. Habár az lehet, h kicsit később volt.Ha Juventus Plusz országos hálózatra gondolsz, az 2003-ban indult
Attis írta:Nem, én a műsorokra gondoltam. A 89,5 26 éve változatlan erejű.A második "aranykor" a 2000-es évek eleje volt a Juventusnál.2001-02? Volt a 89,5, ami akkor még tényleg elég erős volt. Meg ebben az időszakban kezdett el vidékre (Szeged + Pécs) terjeszkedni. Habár az lehet, h kicsit később volt.Ha Juventus Plusz országos hálózatra gondolsz, az 2003-ban indult
A második "aranykor" a 2000-es évek eleje volt a Juventusnál.2001-02? Volt a 89,5, ami akkor még tényleg elég erős volt. Meg ebben az időszakban kezdett el vidékre (Szeged + Pécs) terjeszkedni. Habár az lehet, h kicsit később volt.
SzD írta:Még az ID-kkel nincs is baj, főleg a reklámblokkok előtt/után szokott lenni szünet.Az a hálózat (Békés & BAZ megye + Kapuvár) miatt. Nautilusnál így megy...