RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#18782  Szerző: mg

Pasa írta:A 89,5 26 éve változatlan erejű.
16, nem? :)
régen még akár Szegeden városon belül is lehetett hallgatni autóban, csak azóta kicsit telítődött a sáv (89,4 Csávoly, 89,6 Szabadka pl.)
 #18780  Szerző: Attis

Pasa írta:
Attis írta:
A második "aranykor" a 2000-es évek eleje volt a Juventusnál.
2001-02? Volt a 89,5, ami akkor még tényleg elég erős volt. Meg ebben az időszakban kezdett el vidékre (Szeged + Pécs) terjeszkedni. Habár az lehet, h kicsit később volt. :roll: Ha Juventus Plusz országos hálózatra gondolsz, az 2003-ban indult
Nem, én a műsorokra gondoltam. A 89,5 26 éve változatlan erejű.
Effektíve a műsorokra gondoltam én is, nem a teljesítményre.
 #18774  Szerző: Pasa

Attis írta:
2001-02? Volt a 89,5, ami akkor még tényleg elég erős volt. Meg ebben az időszakban kezdett el vidékre (Szeged + Pécs) terjeszkedni. Habár az lehet, h kicsit később volt. :roll: Ha Juventus Plusz országos hálózatra gondolsz, az 2003-ban indult
Nem, én a műsorokra gondoltam. A 89,5 26 éve változatlan erejű.
 #18772  Szerző: Attis

#18759  Szerző: Pasa

Pár gondolat...
A Juve és a Sztár FM egy cég, az előbbi 80-as és 90-es éveket játszik, a másik 60-as és 70-eseket. Így lefedik a "retro korszakokat", jobban, mintha ezt egy rádióban tenné valaki (pl. Sláger).
A Juve 1997-ben nem azért vesztette el a kab-hegyi frekit, mert béna volt, hanem mert a Petőfi kapta meg, erről nem tehetett. Valójában '92 és '95 között csapott oda nagyon a Danubiusnak, aztán a Danu magára talált, és a privatizációig (1997 vége) minden idők legjobb Danubiusa volt, jobb volt, mint a Juventus. A második "aranykor" a 2000-es évek eleje volt a Juventusnál. Szerintem most sem rossz. A szignálok (station ID, brrr...) olyanok, amilyenek, de legalább emberi hangon és nem erőltetett módon szólalnak meg (ellenpélda: Rise, Roxy). A hozzám hasonló korúaknak lett kitalálva, és bár még lehet rajta csiszolni, azért most se csak 10 percig hallgatható...
 #18742  Szerző: fofla

Miskolcon is ez a rendszer fut. Reklámkiállások vannak. De azt a műhold vezérli szóval luknak nem kell lennie.
Meg szerintem egy rádióm az intrózással nincs baj, hisz nem cd játszó, elvileg. Nagyobb lendületet ad a műsorfolyamnak és nincsenek törések, ha ezt jól csinálják.
 #18739  Szerző: MrG

SzD írta:Még az ID-kkel nincs is baj, főleg a reklámblokkok előtt/után szokott lenni szünet.
Az a hálózat (Békés & BAZ megye + Kapuvár) miatt. Nautilusnál így megy...
 #18738  Szerző: SzD

Amúgy azzal, amit BéGé-ről írtál, teljesen egyetértek. Nem véletlenül volt Ő anno, amikor még szegedi rádió(k)ban dolgozott a délutáni műsorsávban
 #18737  Szerző: SzD

Nem csak Dénes Tomi kever rosszul, hanem szinte mindenki. Nem igazán használják ki a 4 sávos editort. Még az ID-kkel nincs is baj, főleg a reklámblokkok előtt/után szokott lenni szünet. De nem egyszer volt már olyan is, hogy egyszerre hangzott el a reklámot lezáró, s a híreket nyitó szignál, mert nem igazán vártak a műsorvezetők. Ez kicsit gáz.
A wamp-elés bezzeg megy... (nagyon utálom, ha rápofázik a műsorvezető egy zene intrójára, vagy id-t kever rá. Bár ez leginkább csak ott van, ahol Nautilust használnak)
 #18734  Szerző: fofla

A Juventus messze van a jótól. Szól és hallgatják. Van aki megszokásból, és van aki azért, mert neki ennyi is elég. Ozone, Modern Talking, Dr Alban, ezekkel sincs semmi baj, feltéve ha csak ezek mennének de ugye ez Chris Rea-val, Eric Clapton-nal vannak társítva. Sosem tudni, hogy egy random mp3 lejátszót hallgatok, vagy szerkesztett zenét. Óranyító dalnak lassú magyar dalt adnak. No lendület. Lényeg, hogy szól valami. Egyik másik dal esetében olyan érzésem van, mintha fixen lenne beleégetve a Nautilusba.
Évekkel ezelőtt vidéki reklámokat is lehetett hallani, most meg csak pesti cég hirdet. Jócskán lenne piaca a Juvénak ha akarná.

A szignálok erőtlenek. Hiába van jó hangja valakinek, ha ehhez nincs érzéke, vagy nem instruálják őt. Zeneileg a Juve kiismerhetetlen, és nincs egységes megszólalás sem nagyon.
Számomra a reggel lassú, és Bende Gabi nekem kicsit nyegle. Talán ez a kifejezés nem is jó rá. Minden esetre őt inkább napközbenre tenném. Balogh Tomi lelkes és van benne lendület. Dénes Tomi pedig már azt sem tudja, hogy mi a közlekedési infó és mi a kívánságműsor. Lyukakat kever és már egy-egy sms felolvasásába is beleszédül.
A hétvége nem lenne rossz ha nem lenne benne ez a Sztársávnak nevezett borzalom. Várkonyi Attila nyálát szürcsölve motyog és a beszélgetések ráadásul unalmasak is.

Ha egy 5-s skálán kellene értékelni akkor egy gyenge hármast adnék nekik.
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 260