RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#78932  Szerző: csokie

pébégáz írta:
csabyke írta:Valahol belefutottam, hogy augusztusban (talán Aug23 ???) az MR1 Solti adója helyett a Lakihegyi 150kW fog adni az 540en karbantartás miatt....

Majd teszteljétek a határszéleken, hogy mennyire gyenge a vétel - esetleg csináljatok felvételeket is....

Ha 150kW is tűrhető, akkor adhatna onnan éjjel...
Máris spórolnának jópár kW-ot :))
Az Antenna Hungária honlapján is fent van. 23-án 8-tól 16 óráig lesz a karbantartás. Nálam biztosan üvölteni fog a Kossuth, mert az MR4 is elég hangos a maga 20 kw-jával.
Az durva lesz, pont rálátok a "kicsikére", na lehet meg kéne nézni hogy valóban be lehet-e fogni az adó lábánál a Kossuthot egy fűszállal vagy káposztafejjel. :D
 #78902  Szerző: pébégáz

csabyke írta:Valahol belefutottam, hogy augusztusban (talán Aug23 ???) az MR1 Solti adója helyett a Lakihegyi 150kW fog adni az 540en karbantartás miatt....

Majd teszteljétek a határszéleken, hogy mennyire gyenge a vétel - esetleg csináljatok felvételeket is....

Az Antenna Hungária honlapján is fent van. 23-án 8-tól 16 óráig lesz a karbantartás. Nálam biztosan üvölteni fog a Kossuth, mert az MR4 is elég hangos a maga 20 kw-jával.
 #78892  Szerző: donder

oké oké, de megkérhetnélek hogy amíg nem moderálják inkább töröld ki a folytonos hangulatjel használatot... Jószándékkal mondom.. meg elég egy 2 vagy max 3 smiley, nem kell több... ;)
 #78890  Szerző: csadam

donder írta:
csadam írta:
csabyke írta:LW: Hiányzott a 270kHz Cseh
Ugye nem kapcsolták le??? :( :(
Nyugodj meg, szól... (Legalább is van valami a frekvencián). Amúgy miért sajnálnád? Tudsz Cseh-ül?
Nem, csupán csak a zenék miatt. Van egy-kettő, amit szeretek az ott játszottak közül. Egyébként tudom, hogy szól, mert megnéztem, miután írtam. :) :)
 #78886  Szerző: donder

csadam írta:
Ugye nem kapcsolták le??? :(
Nyugodj meg, szól... (Legalább is van valami a frekvencián). Amúgy miért sajnálnád? Tudsz Cseh-ül?
 #78882  Szerző: csadam

Ugye nem kapcsolták le??? :( :(
 #78881  Szerző: csabyke

Valahol belefutottam, hogy augusztusban (talán Aug23 ???) az MR1 Solti adója helyett a Lakihegyi 150kW fog adni az 540en karbantartás miatt....

#78880  Szerző: csabyke

Végigszaladtam délután a sávokon

LW: Hiányzott a 270kHz Cseh
MW: Semmi extra
SW-49m: Szinte alig jött valami... Még a 6190kHz DLF (valamivel fédelve) is jobban jött mint a 6075 Deutsche Welle - hmm
 #78336  Szerző: csabyke

Ati7 írta:Akkor én mit szóljak? Nagyot néztem mikor megláttam, én sem értem... :shock:
Érdekelne az ok amiért így válaszolsz.
És privátban írtad: "válasz jön az AM-dx-be" -kérdem akkor miért...??? :shock:

- Hogy itt talalod a valaszt...
Az utobbi kerdesre a valasz: SEMMI privat vonatkozasa nem volt ennek.. :)
Most miert ne olvashatna mki :)
 #78328  Szerző: lali87

Offolás, trollkodás:

Egy átlag ember miért hallgatna egy "sz@r minőségű" AM adót, ha van sztereo FM :| jó én budapesti vagyok, de sok helyen vidéken több frekvencián is elfogadhatóan jön. Igen vannak fehér foltok, de ezeket szépen fedik le újabb frekikkel.
Szerintem a hallgatók többsége már FM-en hallgatja a Kossuthot, és ez a fokozatos lekapcsolás is arra hajtja a maradék AM hallgatót, hogy térjen át.
Igen, "...anno hallgattuk görögbe és milyen jó volt...." én meg Danubiust hallgattam Párizsban (igaz interneten) :gonosz:
ez nem indok már egy ekkora AM adó létére....

Az AM adás korszerűtlen és drága előbb utóbb veszni fog........
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 402