RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153658  Szerző: Jozsfm964

Lehet itt a Vajnát szidni, de sajnos van olyan a háttérben amit a Music FM tusol. Közel másfél éve nem fizettek jogdíjat... Azt nem értem a jogszabályaink ezt mért engedik meg? Mért akkor van belőle buli amikor már a bili kiborul? Ez kb 2 hónappal ezelőtti story. Csodálom, hogy idáig nem mondtak fel a dj-k. Egy vasat sem fognak kapni a zenéjükért...
 #153657  Szerző: asr27

úgy tűnik, vajna busás összeget ígér, azoknak, akik átigazolnak a Music FM-től... :o
Hát igen, itt is látszik, hogy a pénz a legnagyobb úr.
Vikitől és Newiktól vártam ezt a lépést a legkevésbé. :x
 #153642  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:"A plakátolgatás felesleges."
Na ne már.
A Classról egy jó ideje nem láttam már...
 #153639  Szerző: Dawe1797

adam1400 írta:de ugye lesz discoshit a roxyn is?
Biztos vagyok benne.
 #153638  Szerző: adam1400

de ugye lesz discoshit a roxyn is?
 #153637  Szerző: markfelt

"A plakátolgatás felesleges."
Na ne már.
 #153636  Szerző: Dani

Pasa írta:Tele lett a város a plakátjaikkal. Csak nem érzik a monopolhelyzetük végét? :shock: ;)
Akkor talán nem kellene az eddig jól és sikeresen felépitett zenei arculatot(dance/house) tönkretenni mindenféle pop zenével! A plakátolgatás felesleges, zeneileg kellene bizonyitaniuk, hogy érdemes továbbra is őket hallgatni, de sajnos mostanában nem igy fest a dolog.
 #153634  Szerző: Glenn

Tele lett a város a plakátjaikkal. Csak nem érzik a monopolhelyzetük végét? :shock: ;)
 #153616  Szerző: Dani

asr27 írta:DJ Revolution nincs már a Music Killers DJ-k között. (2hete még ott volt)
Gyanítom, hogy a Roxy-n fogjuk hallani...Régen is volt ott műsora, ha jól emlékszem vasárnap esténként Roxy Bounce néven.
Kiváncsi leszek, kik fognak még átmenni a Roxyra. Én Lauerre gyanakszom, hogy esetleg ő még átkerülhet oda. Annak idején Roxy DJ volt.
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 565