RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#52089  Szerző: LuciFerko

Jó ennél durvább beszólások is voltak már itt :gülü:
 #52086  Szerző: markfelt

steve írta:Most már értek mindent. Egyik kedves embertől megtudtam, hogy a jól bevált, tapasztalt programigazgatót egy huszonéves, tapasztalatlan, arcpiercinges divatp*csára cserélték le.
Értem. Még egy ilyen beszólás, és repülsz innen.

Üdv,
Főnök
 #52085  Szerző: pébégáz

Most megpróbáltam a Grundig rádiómmal is: az még távolsági módban sem érzékel semmit a 88,1-en, pedig tegnap még tisztán vette, és az RDS is be-be villant néha.
 #52084  Szerző: pébégáz

Én is tapasztalom, hogy gyengébb lett a vétel. Eddig RDS-sel jött, most ugyanazzal az antennabeállítással monó és kicsit recseg.
 #52083  Szerző: djlacee

De Győrben minden este van NiteRise, másutt meg csak péntek-szombat este. Egyébként volt egy Rise FM USA nevű stream is, korábban, de az mára eltűnt.
 #52080  Szerző: csattila

Most már értek mindent. Egyik kedves embertől megtudtam, hogy a jól bevált, tapasztalt programigazgatót egy huszonéves, tapasztalatlan, arcpiercinges divatp*csára cserélték le. Biztosan jól használta a száját. Annak idején felvettem a nagy kamuzásokat, mert sejtettem, hogy elő fog még jönni a téma. http://www8.zippyshare.com/v/54801383/file.html
Végighallgattam a felvételt, van benne kamu rendesen. :D RiseFM Amerikában meg Vietnámban? hááát... :D

Van egy facebook-os képük, a pesti és a balatoni frekik mellett csak a győri van feltüntetve. Pedig sokkal több várost említettek, ahol megy NiteRise c. műsoruk. Vagy csak elfelejtették feltüntetni a többi várost? :P
 #52079  Szerző: steve

Most már értek mindent. Egyik kedves embertől megtudtam, hogy a jól bevált, tapasztalt programigazgatót egy huszonéves, tapasztalatlan, arcpiercinges divatp*csára cserélték le. Biztosan jól használta a száját. Annak idején felvettem a nagy kamuzásokat, mert sejtettem, hogy elő fog még jönni a téma. http://www8.zippyshare.com/v/54801383/file.html
 #52073  Szerző: LuciFerko

Érden pont olyan erős mint a Tilos...
 #52071  Szerző: Snake

Max 100W-al mehet, 17kerben 0 céges kocsival 14be még elmegy.
 #52053  Szerző: Máté

Én is úgy vettem észre mintha gyengébb lenne.
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 470