RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153615  Szerző: asr27

DJ Revolution nincs már a Music Killers DJ-k között. (2hete még ott volt)
Gyanítom, hogy a Roxy-n fogjuk hallani...Régen is volt ott műsora, ha jól emlékszem vasárnap esténként Roxy Bounce néven.
 #153601  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:Ebben igazad van! Viszont popzenei rádió mindkettő.
+ a bizonyos helyi rádiók: így általában min: 2-3.
 #153600  Szerző: Dani

asr27 írta:Fél órát hallgattam, ezalatt az idő alatt, csak popzenék mentek. Régebben nem ez volt a jellemző!
Reméljük a Roxy nem ilyen lesz majd.
 #153599  Szerző: asr27

Fél órát hallgattam, ezalatt az idő alatt, csak popzenék mentek. Régebben nem ez volt a jellemző!
 #153598  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
asr27 írta: De igen!
Akinek a top 40 kell, annak ott van a petőfi, a majdnem országos class fm és a fél országban fogható ozone fm.
de csak egy példát mondok: Siófok
-class fm popzene
-petőfi popzene
-ozone fm popzene
-part fm popzene
-balaton rádió popzene

Legalább a Music fm maradjon meg a keményebb zenék kedvelőinek...
Ez nekem csupa új infó! Class FM és Petőfi top40 rádió? A Class FM szerintem nagyon messze van ettől és mint országos rádió nem is nagyon lehetne top40-es. Petőfin most ment el a popzenei irányba, év elejéig inkább az alternatív, sokszor elvont zenei vonalat erőltették. Ozone FM pedig fél országban? Ők örülnének a legjobban ha ekkora lefedettségük lenne. Talán az ország negyedében foghatóak, de még azzal is lehet sokat mondtam.
Ebben igazad van! Viszont popzenei rádió mindkettő.
 #153587  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: De igen!
Akinek a top 40 kell, annak ott van a petőfi, a majdnem országos class fm és a fél országban fogható ozone fm.
de csak egy példát mondok: Siófok
-class fm popzene
-petőfi popzene
-ozone fm popzene
-part fm popzene
-balaton rádió popzene

Legalább a Music fm maradjon meg a keményebb zenék kedvelőinek...
Ez nekem csupa új infó! Class FM és Petőfi top40 rádió? A Class FM szerintem nagyon messze van ettől és mint országos rádió nem is nagyon lehetne top40-es. Petőfin most ment el a popzenei irányba, év elejéig inkább az alternatív, sokszor elvont zenei vonalat erőltették. Ozone FM pedig fél országban? Ők örülnének a legjobban ha ekkora lefedettségük lenne. Talán az ország negyedében foghatóak, de még azzal is lehet sokat mondtam.
 #153579  Szerző: markfelt

Azt hiszem, a Music FM most amolyan várakozó állapotban van, ahonnan bármerre el lehet indulni. Ami egy tök jó taktika.
Nyáron eldől, mi lesz a 96.4-el, ősszel eldől, mi lesz a Class FM-mel és a Petőfivel, addig minek kapkodni?
 #153578  Szerző: markfelt

Dani írta:Akkor itt se fogjuk megúszni a made in hungaryt? :(
Ez egyáltalán nem következik abból, amit írtam.
 #153577  Szerző: Dani

tomee írta:
admin írta:De, 40%-ban magyar zenét kell adniuk, tehát ha jól tudom, nagyobb arányban, mint a Music Fm-nek. Majd éjszaka lemegy a java...

A hírek és szövegarány viszont valóban versenyelőny lesz. Azt hiszem, reggel 6 és 10 közt letudhatják az egész napos hírszolgáltatást, a szöveg pedig minimális kell, hogy legyen.
Ezt nem tudtam, valszeg kevertem a szövegaránnyal.
Akkor itt se fogjuk megúszni a made in hungaryt? :(
 #153576  Szerző: tomee

admin írta:De, 40%-ban magyar zenét kell adniuk, tehát ha jól tudom, nagyobb arányban, mint a Music Fm-nek. Majd éjszaka lemegy a java...

A hírek és szövegarány viszont valóban versenyelőny lesz. Azt hiszem, reggel 6 és 10 közt letudhatják az egész napos hírszolgáltatást, a szöveg pedig minimális kell, hogy legyen.
Ezt nem tudtam, valszeg kevertem a szövegaránnyal.
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 565