RADIOSITE Fórum

• Class FM

#109557  Szerző: kukac

mxgiorgio írta:Én màr régòta nem hallgatok magyar ràdiòkat a fos fm-et meg főlleg.Elég szomorù,hogy ilyen ràdiò vezető tud lenni egy orszàgban... Orszàgban?ja ez màr rég nem az :-( A reggeli 3majom meg màr annyira idegesitő ha meghallom őket bevàsàrlàs közbe inkàbb kimegyek. Magyar valòsàg 2013
nagytudású barátom lehet jobbat csinálni, tessék megmutatni mitől lesz színvonalasabb a te műsorod, mint az ország leghallgatottabb rádiójának reggeli blokkja...
 #109556  Szerző: mxgiorgio

Én màr régòta nem hallgatok magyar ràdiòkat a fos fm-et meg főlleg.Elég szomorù,hogy ilyen ràdiò vezető tud lenni egy orszàgban... Orszàgban?ja ez màr rég nem az :-( A reggeli 3majom meg màr annyira idegesitő ha meghallom őket bevàsàrlàs közbe inkàbb kimegyek. Magyar valòsàg 2013
 #109530  Szerző: asimov

A Neo FM éterbeli megszünése óta buszokon, büfékben, stb. vegyesen Kossuth, Petőfi és egyéb rádiók (jobbára R1) szóltak errefelé.
Egy ideje feltünt, hogy ezeken a helyeken vagy semmit vagy a Class FM-et hallom.
Némi óvatos kérdezősködés után úgy tűnik, hogy egyre kevésbé akarnak gazdasági/politikai híreket hallani az emberek, és inkább elviselik a "három majmot meg a többi körítést" (ezt szó szerint idéztem)
 #109526  Szerző: Glenn

zuzobort3 írta:Muszály!!!!!!!
Inkább muszáj... :x De neked már mindegy.
 #109523  Szerző: Csongii

Néha úgy érzem, mintha a játszótéren lennénk. :gülü2: :gülü:
 #109521  Szerző: markfelt

zuzobort3 írta:
:fuckyou:
Ezzel átléptél egy határt (már korábban is feszegetted).
A soha viszont nem látásra.
 #109518  Szerző: zuzobort3

LuciFerko írta:
zuzobort3 írta:
LuciFerko írta:Muszály még ezen lovagolni? :gülü2:
Muszály!!!!!!! :troll:
A mondanivalóm szerintem érthető volt. :troll:
:fuckyou:
 #109513  Szerző: LuciFerko

zuzobort3 írta:
LuciFerko írta:Muszály még ezen lovagolni? :gülü2:
Muszály!!!!!!! :troll: