RADIOSITE Fórum

• Informatika

#68616  Szerző: mlaszlo

Szd96 írta:Ha a UPC-nél a mai nap váltottunk 30mb/s-ről 60mb/s-os csomagra, akkor meddig tart a modem regisztrációja?
A honlapon(prov.upc.hu) bejelentkeztem, regisztráltam, a modemet áramtalanítottam, a gépet is...De mikor belépek ismét, hogy befejezzem a regisztrációt, azt írja, hogy ezt a modemet nem lehet regisztrálni. Nos ezzel mivan? :oops:
Modem: Cisco EPC3212
Miért kell regisztrálni? Azt bekötéskor, illetve modem cseréjekor a szerelők megcsinálják. Csomagváltás miatt nem kell újra regisztrálni, elég egy rövid áramtalanítás (vagy magától újra is indul) és már mennie kell az emelt vagy csökkentett sávszélességnek.
 #68614  Szerző: Jani

csokie írta:Nekem mióta bekötötték az IPTV-t iszonyat lassú az internet, hatalmas Pingje van, botrány, sőt, kimaradnak 1-1 másodpercek is ha sokáig van egy csatornán a box.
Ja meg hogy csúszik a hang azt már nem is említem.
A T-nél is így van.
 #68609  Szerző: csokie

Nekem mióta bekötötték az IPTV-t iszonyat lassú az internet, hatalmas Pingje van, botrány, sőt, kimaradnak 1-1 másodpercek is ha sokáig van egy csatornán a box.
Ja meg hogy csúszik a hang azt már nem is említem.
 #68604  Szerző: Szd96

Ha a UPC-nél a mai nap váltottunk 30mb/s-ről 60mb/s-os csomagra, akkor meddig tart a modem regisztrációja?
A honlapon(prov.upc.hu) bejelentkeztem, regisztráltam, a modemet áramtalanítottam, a gépet is...De mikor belépek ismét, hogy befejezzem a regisztrációt, azt írja, hogy ezt a modemet nem lehet regisztrálni. Nos ezzel mivan? :oops:
Modem: Cisco EPC3212
 #68339  Szerző: LuciFerko

Kép
 #68279  Szerző: donder

jaja, az én 2004-es Asus-om most próbálja beadni a kulcsot... :S ez van.. :/
 #68235  Szerző: racist

LuciFerko írta:Valaki árulja már el, hogy miért tiszta zajos a Toshiba laptopom hangja, ha hálózatról megy? Rákötöm a hifire, és tele van ilyen magasfrekis zajjal, de ha akksiról megy akkor nincs semmi ilyen.
Nem a kapcsüzemű táp szopat? Én láttam már ilyet.
 #68227  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:de nem brumm van, hanem "procizaj" :S jaés elvileg földeletlenbe van dugva.
Érdekes...
Ha aksiról üzemelteted, akkor gondolom a teljesítményt is lecsökkenti.
Azt próbáltad, hogy aksiról üzemelteted és a teljesítményt feltolod a maxra?
Vagy...
Telepítsed újra a drivert (próbálkozz régebbivell és újjal egyaránt)
Próbálj meg beszerezni egy másik töltőt. (ismerősök körében, kölcsönkérni valakitől stb.)
 #68213  Szerző: LuciFerko

de nem brumm van, hanem "procizaj" :S jaés elvileg földeletlenbe van dugva.
 #68212  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:Valaki árulja már el, hogy miért tiszta zajos a Toshiba laptopom hangja, ha hálózatról megy? Rákötöm a hifire, és tele van ilyen magasfrekis zajjal, de ha akksiról megy akkor nincs semmi ilyen.
Földhurok jelenség.
Vagy tegyél hozzá egy olyan töltőt ami nem földelt, tehát sima 2 ágú villáscsatlakozó dugó van rajta. Vagy ha mindenképp földelt töltővel szeretnéd akkor egy ún. izolátor megoldja a problémát.
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 330