RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#16663  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:egész jó most a honlap
És már egy jó ideje a zenéik is! 8-)

Viszont hadd reklamáljak: gyakran, ha (az automatikusan települt, alig vmit érő) IE 7-tel, vagy Mozillával hallgatom a lejátszójukat, a 14. perc 50. mp-nél lefagy. Ma -véletlen- 73 percet kibírt, most először.
Tisztelt rádiósok: tegyetek már valamit ez ügyben, mert nincs nekem arra időm, hogy negyedóránként a gépet őrizzem a sorozatos stream-lefagyások miatt!

Egyébként ismét ez lett a kedvenc rádióm, kár hogy <még> nem országos. -Cserélni kéne a Danubiussal. :yeah:
 #16221  Szerző: LuciFerko

egész jó most a honlap
 #15612  Szerző: Attis

Az már off topic, de először arra gondoltam, h az Országos Meteorológiai Szolgálat részére ajánlotta fel a szerencsés. :lol:
 #15609  Szerző: Attis

Jótékony célra ajánlotta fel jutalmát egy rádióhallgató

2009. Március 26. 11:30

A Juventus Rádió egyik hallgatója továbbadta navigációs készülékét az OMSZ-nek.

A Juventuson délutánonként fut Dénes Tamás vezetésével az Egérút című műsor, melyben a hallgatók információt cserélnek egymással a közlekedésről, akadályokról, dugókról és balesetekről.

A rádió úgy döntött, hogy jutalmazza ezt a magatartást, és "Apaaa" nevű, rendszeresen, különösen sok sms-t küldő hallgatójának egy navigációs készüléket ajánlott fel. A hallgató a nyereményt felajánlotta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) javára.

Később aztán a navigációs készülék eredeti felajánlója, az LCP Systems is betelefonált a rádióhoz, hogy megtoldja a hallgatói felajánlást még egy készülékkel. Az ünnepélyes átadásra aztán élő adásban került sor a stúdióban. Ekkor a cég azt is bejelentette, hogy havonta egy készülékkel fogja az OMSZ-t támogatni.
Nincs benne semmi extra, de legalább vmi pozitív hír. :)
 #15192  Szerző: Sokol404

Pasa írta:Vagy a helyi kábelen 102,9-en van a Juventus, és kiszűrődik.
Azta öcsém, mindenre gondoltam, csak erre nem. :sealed:

Gyanús is volt, hogy SMS-számnak folyton a 89 5 - 89 5-öt mondták be!
 #15006  Szerző: Pasa

Vagy a helyi kábelen 102,9-en van a Juventus, és kiszűrődik.
 #15002  Szerző: Sokol404

Márc. 11-én Kiskunhalas térségében (annak É-i felében) fogtam a 102,9-en, de az eszéki 102,8 nagyon bezavart,
viszont akkor a dunaújvárosi helyi adó (Rádió 24) is közvetítené?

Talán kezd kiépülni a Juventus Plusz! :yes:
 #14891  Szerző: SzD

Mipi írta:...A webkamerán lehet látni...
Sziasztok!
Én eddig akárhányszor akartam nézni a webkamerás cuccot, soha nem jött be. Épp most próbáltam megint, de nem jött be.
Az oldalon rossz a link, vagy én kattintottam rossz helyre? (a Juventus on-line alatt a Képben-re)
 #14852  Szerző: Sokol404

Attis írta:
LuciFerko írta:egyre kevesebb gagyi zene van, szóval javulgat ez a rádió.
Remélem , h a Sláger frekvenciáit megnyeri. Mert tényleg nagyon sok jó és nem agyonjátszott zene megy rajta. A reggeli műsoruk is egész jó... Mármint jobb, mint a hallgathatatlan Bumeráng. Tehát, mint "nosztalgia rádió" tökéletes. Az más kérdés, h a "Juventus Rádió" alatt inkább egy irány mutató, fiatalos rádiót értenék. De inkább ezt, mint a Slágert, amelyiknek tollbamondom az egész napi zenei listáját.
?

Volt szó ilyenről? ...Csak adná az Ég!
Elméletileg a Juve a kedvenc rádióm, és folyton az böki a csőrömet, hogy felém nem lehet hallgatni, csak neten. Ezért örülnék én is a változásnak.

A Slágeren mellesleg annyi duma meg reklám megy, hogy az is túlzás sok mindennel egyetemben. Pl. azt nem bírom benne, hogy folyton önmagukat ajnározzák! ("a Legnagyobb, a Leghallgatottabb", "minden idők legnagyobb slágerei", majdhogynem ott lyukadunk ki, hogy ez a legjobb rádió :sick: ) Ez az öndicsérgetés a legszánalmasabb dolog. (Mellesleg azért hallgatják olyan sokan, mert vidéken nincs más. Vagy ha van, akkor meg csak a Danubius az egyedüli konkurens, -na jó- vagy az MR2, de aki ezeket nem szereti, annak nincs más választási lehetősége, tehát ezért hallgatják elméletileg sokan. Tudniillik: ha másban nem, de a lefedettségben nagyon jó! >>> A Juvéra ez utóbbi fordítva igaz.)
 #14765  Szerző: Mipi

Dénes Tamásé az össze vissza van. A webkamerán lehet látni hogy néha felveszi előre de néha élőbe is megy. Az legjobb mikor a közlekedési sms -ket mondja. Mikor mondja hogy "most pedig a legfrisebbek sms -sek az utakról", akkor az felvételrről megy de mikor már olvassa az sms -ket látni hogy gyorsan felteszi a fülhallgatót és látszik hogy világít a piros lámpa és az sms -ket már élőben olvassa. Balogh Tamás műsora az nekem is tetszik mert nagyon jól beszél és érthetően is.
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 260