RADIOSITE Fórum

• Informatika

#68211  Szerző: LuciFerko

Valaki árulja már el, hogy miért tiszta zajos a Toshiba laptopom hangja, ha hálózatról megy? Rákötöm a hifire, és tele van ilyen magasfrekis zajjal, de ha akksiról megy akkor nincs semmi ilyen.
 #67999  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Vírus terjed a Facebookon

Négyféle üzenettel terjednek kártevők az interneten az ESET vírusirtó cég szerint. Egyelőre angol nyelvűek a közösségi portálon terjedő megtévesztő üzenetek, de így is sok magyar rájuk kattint.
azoknak grat.
 #67998  Szerző: mlaszlo

Vírus terjed a Facebookon

Négyféle üzenettel terjednek kártevők az interneten az ESET vírusirtó cég szerint. Egyelőre angol nyelvűek a közösségi portálon terjedő megtévesztő üzenetek, de így is sok magyar rájuk kattint.
 #67784  Szerző: donder

szerintem próbáld meg Sajátgép ből, ha nem jó, próbáld meg módosítani az eszközkezelő menüjében az elérési útvonal betüjelét, ha így sem megy, akkor Hirens Boot CD, vagy amit jobban ajánlok az a GetDataBack.. ;)
 #67729  Szerző: Szd96

Sajátgépből meg Total Commanderrel próbáltam megnyitni
a kép mégegyszer
 #67725  Szerző: szemilan

Szd96 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! :)
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo L7300 -as 40gb-os 2,5"-os merevlemeze. A laptop meghalt, haggyuk...
A vinyót kimentettem, szereztem hozzá egy Chieftec CEB-25I külső házat, de a kisebb partíciót nem tudom megnyitni, azt írja, hogy " G:\ nem érhető el 0/1 eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani." ( a másik partíciót megnyitja)
Eszközkezelővel látja mind a két részt.
Mi lehet a baj? Tudok vele valamit kezdeni? :S
Előre is köszönöm! :)
Húha, hát nem valami biztató ez az üzenet.
Gondolom mindenképp meg akarod menteni a rajta lévő dolgokat.
Maga az hogy "eszközhiba" már nem tetszik nekem.
Mivel próbáltad megnyitni?

Sajnos a képedet nem sikerült megnyitnom.
 #67695  Szerző: Szd96

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! :)
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo L7300 -as 40gb-os 2,5"-os merevlemeze. A laptop meghalt, haggyuk...
A vinyót kimentettem, szereztem hozzá egy Chieftec CEB-25I külső házat, de a kisebb partíciót nem tudom megnyitni, azt írja, hogy " G:\ nem érhető el 0/1 eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani." ( a másik partíciót megnyitja)
Eszközkezelővel látja mind a két részt.
Mi lehet a baj? Tudok vele valamit kezdeni? :S
Előre is köszönöm! :)
 #67003  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
Vagy gyenge a jelerő, vagy VPN kell hozzá, vagy nem jó a jelszó.
Kedves admin nem figyeltél oda eléggé szerintem. Xp-vel felmegy így ebből arra lehet következtetni, hogy a jelszót tudja. Nyilván többször is megpróbált csatlakozni, tehát nem valószínű, hogy elüti a jelszót egymás után többször. De persze meglehet és ha így van elnézést :)
Pontosabb leírást kaphatunk ?:)

Addig azt tudom ajánlani, hogy nézd át a WiFi hálózatok kezelése részt. Hátha bennmaradt az automatikus csatlakozás és ténylegesen rossz jelszót sikerült eltárolnod, ahogy Admin mondta. :)
(ilyenkor a legelső beírt jelszóval próbálkozik csatlakozni)
ezek már mind megvoltak :)
 #66984  Szerző: szemilan

Kedves admin nem figyeltél oda eléggé szerintem. Xp-vel felmegy így ebből arra lehet következtetni, hogy a jelszót tudja. Nyilván többször is megpróbált csatlakozni, tehát nem valószínű, hogy elüti a jelszót egymás után többször. De persze meglehet és ha így van elnézést :)
Pontosabb leírást kaphatunk ?:)

Addig azt tudom ajánlani, hogy nézd át a WiFi hálózatok kezelése részt. Hátha bennmaradt az automatikus csatlakozás és ténylegesen rossz jelszót sikerült eltárolnod, ahogy Admin mondta. :)
(ilyenkor a legelső beírt jelszóval próbálkozik csatlakozni)
 #66981  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
olvaso1 írta:
LuciFerko írta:Lehetséges az, hogy a Win7 nem támogatja a WEP titkosítást?
Nem :) Nekem sikerült már csatlakoznom WEP titkosítású WiFi hálózathoz Win 7-el.
De igazából ha van lehetőséged rá használj WPA/WPA2 -t.
jó ez a kolinet lenne a Sörház téren :) XP-vel gond nélkül felmegy, az XP meg aszondja, hogy "A Windows nem tud csatlakozni a hálózathoz"
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 330