RADIOSITE Fórum

• Informatika

#66978  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
LuciFerko írta:Lehetséges az, hogy a Win7 nem támogatja a WEP titkosítást?
Nem :) Nekem sikerült már csatlakoznom WEP titkosítású WiFi hálózathoz Win 7-el.
De igazából ha van lehetőséged rá használj WPA/WPA2 -t.
jó ez a kolinet lenne a Sörház téren :) XP-vel gond nélkül felmegy, az XP meg aszondja, hogy "A Windows nem tud csatlakozni a hálózathoz"
 #66976  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Lehetséges az, hogy a Win7 nem támogatja a WEP titkosítást?
Nem :) Nekem sikerült már csatlakoznom WEP titkosítású WiFi hálózathoz Win 7-el.
De igazából ha van lehetőséged rá használj WPA/WPA2 -t.
 #66974  Szerző: LuciFerko

Lehetséges az, hogy a Win7 nem támogatja a WEP titkosítást?
 #66916  Szerző: LuciFerko

torrentezés orrba-szájjba rulez :punch:
Kép
 #66816  Szerző: LuciFerko

mimi írta:http://www.aqua.hu/linksys-wrt54gl-router-41600.html Én ezt ismerem, ez nagyon fasza, igaz, megvan már hat éve :) lehet alternatív szoftverekkel okosítani, gyakorlatilag linux alapú. Csak eljárt felette az idő, 54 Mbit WLAN, 100 Mbit LAN...
mennyire lehet ezt felhúzni?
 #66728  Szerző: donder

:) Nempanaszkodom... :D
 #66722  Szerző: szemilan

Statikus IP-nél szép kis összegeket képesek elkérni a szolgáltatók.
 #66681  Szerző: donder

djlacee írta:de PPPoE csak ADSL-nél van
Nem! Társasházi DIGI-nél is PPPoE csatlakozás van... (Havernál...) (Azaz beírod a felhasználói nevet, meg a jelszót, és be is jelentkezik)
A PPPoE szabvány sajnos olyan hogy 24 óránként hajlamos elfáradni, és újraconnectelni magát... IP cím változást én nem tapasztaltam... Amúgy adigi ügyfélszolgálat el tudja intézni hogy ne legyen automat IP kiosztás... (A DIGI-nél lefoglalnak egyIP-t, és a társasház folyosóján lévő dobozban is beállítják azt az IP-t, és onnanl szabad a pálya...)

Mellesleg mi UPC-nál ugyanezt végigcsináltuk, és mégis 1év alatt 3 IP-nk volt..
 #66571  Szerző: LuciFerko

DSL-nél már megszoktam :gülü2:
 #66568  Szerző: Gettobike

Kicsit pontosítok: régebben is szakadt, kb hetente. A 24órás új dolog. Közben utána olvastam több fórumon, és úgy fest hogy ez így is marad :gülü2: Azért kár hogy a régi jó dolgokból...
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 330