RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#96357  Szerző: joe

Máté írta:
joe írta:Vigyázz, BBC a sávban!!!
A 88.3 -on sikerült fognom egy Angolt.Pont arra gondoltam,hogy biztos a BBC lehetett :) .Sajnos nem tudtam beazonositani pontosan ,mert épp beszéltek és elég hamar el is fédelt.
88.5-ön még most is szól a BBC R2, de annyira legyengült, hogy a szlovén 1-es ki-kinyomja.
 #96356  Szerző: joe

zsigulifm írta:Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Előbb ezt sikerült elcsípni 89,2-n, mire videóztam volna, eltűnt. AFN powernet, Hollandia és csak 1 kW fmscan szerint.
PI:8037 - nekem sikerült hangot is felvennem...amikor meghallottam az amerikai angolt, hirtelen nem tudtam honnan jöhet, majd lejött a holland PI...akkor már gondoltam, hogy AFN relé...a terjedés olyan erővel indult, hogy egy 100W-os belga adónál is lejött az RDS...majd holland FM-es kalózokra kezdtem vadászni, hallottan is párat, de egyet sem sikerült azonosítanom. Joe
 #96355  Szerző: Máté

joe írta:Vigyázz, BBC a sávban!!!
A 88.3 -on sikerült fognom egy Angolt.Pont arra gondoltam,hogy biztos a BBC lehetett :) .Sajnos nem tudtam beazonositani pontosan ,mert épp beszéltek és elég hamar el is fédelt.
 #96354  Szerző: zsigulifm

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Előbb ezt sikerült elcsípni 89,2-n, mire videóztam volna, eltűnt. AFN powernet, Hollandia és csak 1 kW fmscan szerint.
 #96353  Szerző: joe

Vigyázz, BBC a sávban!!!
 #96351  Szerző: joe

Megfordult a terjedés iránya, most Hollandia, Belgium...Joe
 #96350  Szerző: joe

LuciFerko írta:Itt nagyon gyengén jött egy "dum dum" rádió a 66.68 mhz-en, de hamar kifédelt.
66,68 - igaz ID-t nem hallottam - a Volgograd-i NRJ-t jegyeztem fel, mivel a terjedésben egyértelműen az orosz Volgograd és Ukrajna keleti része közötti területen lévő nagy teljesítményű adókat sikerült azonosítani. Joe
 #96349  Szerző: joe

LuciFerko írta:Van olyan újabb autórádió, ami megy OIRT-on? Az orosz piacra szántak közt csak akad...
Miért ne lenne? pl:
JVC KD-R207EE
Prology CMD-115
Pioneer DEH1110MP
...
Joe
 #96347  Szerző: LuciFerko

Itt nagyon gyengén jött egy "dum dum" rádió a 66.68 mhz-en, de hamar kifédelt.
 #96346  Szerző: LuciFerko

Van olyan újabb autórádió, ami megy OIRT-on? Az orosz piacra szántak közt csak akad...
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 541