RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#45051  Szerző: Snake

Hát igen.. pl Kecskeméten simán jön kocsiban, a Rádió1 pedig majdnem szegedig az M5ön, nyilván az töltésen fut de akkor is. A Roxyt meg kitapossa a Gong Újhartyán után.
 #45049  Szerző: Szd96

A múltkor a Keletiből Miskolcra tartó IC-n a rizsa kisszarkínai mp4-el majdnem füzesabonyig bírta.A "nagyok" közül az Mr2 bírta a legjobban, Emődnél tűnt el teljesen.
 #45047  Szerző: Galaxy

A rizsa nekem az M3-on kocsiban 75km után pusztult el, ami azért jobb teljesítmény mint a szar adóval volt... ott kb 60km volt. van egy olyan sejtésem hogy lesz ez még majd jobb is talán egyszer... hisz vissza kell kerüljön a fullpóóóva...

Az r1 pedig a maga 5kW-jával bődületes területet be tud szólni. az utolsó pesti adó ami nekem kocsiban el szokott pusztulni.
 #45040  Szerző: csokie

Én meg pont javulást tapasztaltam a külső kerületekben, pl telóval (Nokia 6300) Nagytétény vasútállomásig egész tűrhető, de ahogy elhagyjuk a városhatárt érezhetően folyamatosan döglik meg. Ez a 2 kW pedig szinte tökéletes BP lefedésére, meg merem kockáztatni hogy előbb elhalálozik a Rádió 1 az 5 kW-jával. Holnap lecsekkolom. :)
 #45005  Szerző: pébégáz

Ahhoz képest, hogy Gellért-hegy meg 2 kW, nálam gyengébben fogható, mint régebben a Pont FM. Átlagos hordozható rádióval legjobb esetben is gyengén sistereg, tetőantennával RDS és sztereó jel ugrál, vagy stabilan monoban jön. (igaz, 22 elemes, inkább TV-re való, de azért a rádió mégis jobban jön vele, ez is érdekes...)
 #44619  Szerző: Galaxy

ravasz írta:Ez az Évis, Petis fodrászos reklám iszonyatosan durva...

Nagyon súlyos... :(
Az évis petis fodrászos szinglipartis reklám korábban a roxyn is ment nem? vagy csak én emlékszem rosszul? érdekes, kicsit hosszú, de szerintem jópofa.
 #44538  Szerző: ravasz

Ez az Évis, Petis fodrászos reklám iszonyatosan durva...

Nagyon súlyos... :(
 #44406  Szerző: Galaxy

ravasz írta:Meg főleg a mikrofonok... most már atomjól szólnak... :)

Arról nem is beszélve, hogy program- és zenei téren is egyre hallgathatóbb a rádió (számomra), sőt...

Közben drukkolok, hogy a reggeli műsoros szavazást ne a Leo nyerje...

Lamperth Jani igazán beállhatna Mák Kata mellé a délutáni műsorban, mert ma egész jók voltak. :-)
Kata mellé tényleg kellene valaki, mert én egy kicsit néha vontatottnak érzem a csajt így egyedül. a hangra panasz nincs, ide értve a mikrofonok processzálását, illetve az adásprocesszort.
Én Tibire szavazok minden nap, mert egyrészt jó a dumája, másrészt nem szeretnék több (ál)celebizmust a rádióban... így is bőven sok. Le kellene ereszkedni a földre, és tudomásul venni, hogy néha a hallgatók oldalán levő földi halandó is képes úgy ledumálni akármilyen bkf, kjf végzett magát médiamogulnak tartó celebet, mint a huzat.
 #44355  Szerző: ravasz

Meg főleg a mikrofonok... most már atomjól szólnak... :)

Arról nem is beszélve, hogy program- és zenei téren is egyre hallgathatóbb a rádió (számomra), sőt...

Közben drukkolok, hogy a reggeli műsoros szavazást ne a Leo nyerje...

Lamperth Jani igazán beállhatna Mák Kata mellé a délutáni műsorban, mert ma egész jók voltak. :-)
 #44351  Szerző: Butters

Balance már ok és a stream is végre hangos :D
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 470