RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#96015  Szerző: szemilan

Napirendi pontok között:
508/2012. A Hold Rádiós és Televíziós Reklám Bt. (Székesfehérvár 103,8 MHz, Kék Duna Rádió 103,8) helyi kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató kérelme az antenna polarizációjának horizontálisról vertikálisra való módosítására
Ezt engedni fogják szerintetek?
Nem zavarna be másoknak? (Budapest 103,9 Juventus)
 #96008  Szerző: djlacee

A mosonmagyaróvári egész jó vételkörzettel rendelkezNE, HA nem a 99.7-en lenne :S
 #95993  Szerző: PooLee

Több, mint valaha! :) Tatabánya, Komárom, Esztergom, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár.
 #95966  Szerző: DRoland

Válasz mindkettőtöknek: Igen Balassagyarmaton. Sűrűn szoktam hallgatni, Szécsény előtt kb 4 km-ig szépen fogható utána már verekszik a szlovák Radioone-al különben Szécsényben is élvezhető lenne. A 92,5-öt is veszem csak azt sokkal gyengébben. Ez a videót pedig itthonról (Őrhalom) vettem fel, a kocsi a garázsban áll!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UwBtB2jlCI4
 #95965  Szerző: LuciFerko

DRoland írta:Úgy vettem észre mintha reggel (kb 9 óra) hirtelen lecsökkent volna az adóteljesítmény 90,5MHz-en, Balassagyarmaton autózok szól, egyszercsak eltünt! Épphogy a zajban hallottam, hogy megy még az adó, de alig hallhatóan. Tapasztalta ezt még valaki?
Nem 92.5 akart lenni?
 #95964  Szerző: djlacee

Balassagyarmaton???
 #95963  Szerző: DRoland

Úgy vettem észre mintha reggel (kb 9 óra) hirtelen lecsökkent volna az adóteljesítmény 90,5MHz-en, Balassagyarmaton autózok szól, egyszercsak eltünt! Épphogy a zajban hallottam, hogy megy még az adó, de alig hallhatóan. Tapasztalta ezt még valaki?
 #92728  Szerző: Csongii

Pasa írta:Jöhetne a 91,1-re vagy a 97,3-ra. Így meglenne az osztrák határtól Budapestig a Duna mellett végig.
Én mondtam ismerősnek, hogy jöhetnének ide délre is, mi is a Duna mellett vagyunk. :D
Baján, Pakson, meg Kalocsánál is volt frekvencia pályázat. Pár év múlva pedig már végig a Duna mellett szólna a Kék Duna. :yeah:
 #92720  Szerző: csonkamate

remélem pályázni fognak a 91.1re vagy a 97.3ra nagyonjorádió
budapest külsö részein is elérhetövé válna a kékdunarádió
3kerület például m0ás autopálya
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 47